Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Konica Minolta tehnologije čine vidljivu razliku u poslovanju

Da grafička industrija teško može funkcionirati bez sajmova i kontakata uživo, zna i tvrtka Konica Minolta koja je, drugu godinu zaredom, sudjelovala na, nedavno završenom, sajmu Print21 u Zagrebu.

„Sajamsku industriju treba opet oživjeti jer, na kraju krajeva, i mi živimo od toga. Sajam Print21 raste i zato smo ga i ove godine prepoznali kao važnog i odlučili podržati kao Zlatni partner. Predstavljajući najnovije tehnologije, klijentima smo željeli pokazati da grafička industrija, pa tako i Konica Minolta, ide prema naprijed, da razvoj ne posustaje te da se za budućnost grafičke industrije ne treba bojati“, rekao je u uvodnom pozdravu gosp. Bojan Zupančič, voditelj prodaje digitalnih produkcijskih rješenja u tvrtki Konica Minolta.

Velik broj posjetitelja na štandu najbolje govori o interesu koji je i ove godine vladao za njihova rješenja. Iako bi im, da bi pokazali cijeli svoj portfelj, bila potrebna dvorana veća od one na Zagrebačkom Velesajmu, osluškujući potrebe i kretanja na tržištu, predstavili su svoju tradicionalnu liniju produkcijskih uređaja AccurioPress. Radi se strojevima koji pokrivaju  široki raspon poslova i aplikacija od entry level rješenja do onih gotovo industrijskih

Rješenja za pametniji ispis

Na štandu su se tako mogli vidjeti digitalni pisači AccurioPress C4070i AccurioPressC7090.

AccurioPress C4070 osigurava jednostavan prelazak na digitalni tisak. Uključuje važne nove značajke koje omogućuju gotove proizvode komercijalnim tiskarama i reprografskim odjelima s velikim nakladama. Ima brzinu ispisa od 71 str./min te podržava široku paletu različitih medija.

Ispisujte pametnije jedna je od glavnih ideja vodilja kada je riječ o pisaču AccurioPress C7090! Radi se o stroju usmjerenom na osiguravanje stabilnosti i produktivnost. Inteligentna automatizacija, unaprijeđene opcije završne obrade te eco-friendly toner samo su neke od karakteristika koje sve češće postaju presudne kod klijenta.

Etikete u prvom planu

No, u prvom planu ipak je bilo rješenje za digitalni tisak etiketa, AcurrioLabel 230. Etikete iz vrlo jednostavnog razloga. Naime, posljednjih godina uz ambalažu ostvaruju najveće stope rasta. To je trend, pokazuju istraživanja, koji će se nastaviti i u budućnosti.
AccurioLabel 230 idealan je za sve one koji imaju potrebu za vrhunskim ispisom etiketa malih do srednjih naklada, just-in-time proizvodnjom i sve to uz brzu izmjenu poslova.

AccurioLabel 230 je robustan i jednostavan za rukovanje/održavanje zbog čega predstavlja savršeno entry level rješenje za ulazak u svijet digitalnog tiska etiketa. Njegova učinkovitost i fleksibilnost omogućuju mu da se natječe s profesionalnijim i puno skupljim pisačima etiketa, zbog čega ne čudi veliki interes tržišta.

Uz pisače, na štandu Konica Minolte posjetitelji su se uživo mogli upoznati s radom MOBOTIX kamerama za videonadzor te saznati sve o njihovim mogućnostima. Svoju primjenu ove kamere nalaze u različitim gospodarskim granama pa tako i u grafičkoj industriji jer ključna infrastruktura koju čine strojevi, oprema i materijali, zahtijeva zaštitu i učinkovit nadzor na daljinu.

Više o portfelju kojeg je Konica Minolta predstavila na sajmu Print 21 možete saznati na njihovoj web stranici, konzultirati se s Konica Minolta prodajnim predstavnicima ili dogovoriti  prezentaciju uživo u Konica Minolta showroom-u.

Konica_Minolta_zlatni_partner
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content