Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kontinuirana proizvodnja bez nadzora – novi Zünd Q-Line BHS180

Švicarska tvrtka Zünd nastavlja sa širenjem svog portfelja vrhunskih digitalnih rješenja za rezanje. Premijerno na ovogodišnjem sajmu FESPA u Münchenu predstavljena je četvrta generacija digitalnih sustava za rezanje pod nazivom Q-Line. Q-Line BHS180 odlična je nadopuna Zünd-ovoj trenutnoj ponudi koja ponovno podiže ljestvicu kada se radi o učinkovitoj industrijskoj proizvodnji od palete do palete.
Nova Q-Line namijenjena je posebno onima koji imaju potrebu za visoko automatiziranom, industrijskom završnom obradom otisnutih ploča za displeje i ambalažu. Pojedinačne komponente – novi BHS180 uvlakač ploča s undercam-om te jedinica za odlaganje optimalno su usklađene i pružaju dosad nedostižne razine produktivnosti. Zajedno nude nevjerojatnu točnost rezanja i pouzdanost. Novi Work Station ergonomski je podesiv s touch screenom i joystickom za upravljanje.

Novi koncept za vrhunsku izvedbu

Potpuno novi koncept koji stoji iza Q-Line s BHS180 redefinirao je performanse u mnogim aspektima. Nove komponente stroja generiraju impresivnu brzinu do 2,8 m/s i ubrzanja do 2.1 G., dok je nova podkonstrukcija izrađena od izuzetno stabilnog i masivnog betona. Greda s alatima od karbonskih vlakana osigurava nevjerojatno gladak rad i optimalnu preciznost rezanja, čak i pri ekstremno velikim brzinama. Svaka greda ima sedam utora na stolu za pohranu različitih alata koji se automatski mijenjaju ovisno o poslovima. Q-Line s BHS180 dolazi s najnovijom generacijom modula i alata.

Sustav posjeduje i dvostruku zaštitu prema EU normama. Zbog velikih brzina i ubrzanja nije dovoljna samo svjetlosna barijera, već je postavljena i fizička barijera koja se podiže automatski kod pokretanja posla.

Automatizirana proizvodnja od palete do palete

Q-Line s BHS180 uklanja uska grla u digitalnom rezanju eliminirajući potrebu za ručnim rukovanjem materijalom. Automatski transport materijala s palete na paletu povećava produktivnost proizvodnog procesa i sprječava vrijeme praznog hoda. Prilagodljiv i transparentan tijek proizvodnje također osigurava jednostavnu i pouzdanu obradu narudžbi. Sustav bilježi podatke pohranjene za svaki posao pomoću QR kodova i na taj način osigurava inteligentan radni tijek proizvodnje temeljen na QR kodu i bez grešaka.

S kojim sve alatima dolazi te koji su modeli dostupni na tržištu pročitajte u aktualnom izdanju Print Magazina sada dostupnom i online.

Za sve informacije o Zünd rješenjima na raspolaganju vam stoji Grafik.net tim na: [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content