Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kopitehna – domaćin Canon Road Showa

U suradnji s varaždinskom tvrtkom Kopitehna, a u prostorima Sveučilišta Sjever, organizirane su prezentacije Canonovih rješenja za hibridni rad.

Canonov kamion, prepun inovativnih rješenja u sljedeća će dva mjeseca posjetiti pet zemalja. U suradnji s Canon akreditiranim partnerima prezentirat će široke mogućnosti korištenja Canon tehnologija u upravljanju dokumentima i informacijama. Fokus je na četiri pozicije s kojih se može vrlo jednostavno i praktično upravljati dokumentima i informacijama unutar poslovnog okruženja. Konceptom četiri središta pokriva se cjelokupan model modernog poslovanja, od rada iz ureda, od kuće, s mobilne pozicije i četvrto središte fokusirano je na prezentaciju internog središta za ispis.

Brza dostupnost poslovnim podacima primarna je u modernom poslovnom okruženju. Nedavna pandemija Covid-19 osvijestila je poslovnu zajednicu u smjeru brže implementacije tehnologija koje osiguravaju nesmetan rad i pristup zaposlenicima svim informacijama neophodnim za rad, bez obzira nalazili se u uredu, kod kuće ili u automobilu. Canon svojim hardverskim i softverskim rješenjima osigurava učinkovit rad zaposlenicima s bilo koje pozicije.

Model prezentacije na kućnom pragu

Ovaj model prezentacija poslovnih rješenja omogućuje korisnicima upoznavanje s najnovijim rješenjima uz minimalan gubitak vremena jer Canon sa svojim tehnologijama dolazi u neposrednu blizinu korisnika. U sklopu prezentacije u Varaždinu, tvrtka Kopitehna pozvala je potencijalne korisnike poput Sveučilišta Sjever, čelnih ljudi grada Varaždina te različite tvrtke iz grafičke branše, ali i drugih djelatnosti.

Djelatnici tvrtke Kopitehna i specijalizirani stručnjaci Canona prezentirali su najbolje poslovne modele prilagođene svakoj pojedinoj tvrtki ili organizaciji. Demonstracija na praktičnim primjerima pomaže korisnicima razmotriti koje je rješenje najbolje za njihovu specifičnu situaciju.

30 godina suradnje Canona i Kopitehne

Iduće godine tvrtka Kopitehna proslavit će 30 godina uspješnog rada. Toliko traje i partnerska suradnja s tvrtkom Canon. Kopitehna je fokusirana na B2B poslovnu zajednicu i implementaciju tehnologija za ispis. Predstavljenim Canonovim rješenjem namijenjenom hibridnom radu, Kopitehna će svojim poslovnim partnerima osigurati cjelokupnu paletu usluga, od obrade podataka u cloudu do hardverske opreme za mobilno skeniranje te obradu i distribuciju poslovnih informacija.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content