Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kornit Digital pokazao digitalni tisak na poliester

Tvrtka Kornit Digital na nedavno završenom sajmu FESPA, uz rješenja iz DTF segmenta, predstavila je i svoj DTG program – nedavno lansirani Kornit Atlas te Kornit Avalanche PolyPro.
Kornit Atlas robustan je sustav namijenjen pravoj industrijskoj proizvodnji tekstila. Zahvaljujući HD tehnologiji ima godišnji proizvodni kapacitet do 350.000 otisaka, optimizirajući pritom učinkovitost proizvodnje i troškove. Koristi Kornit NeoPigmentTMEco-Rapid boje na vodenoj bazi koje su ekološki prihvatljive, GOTS odobrene i OEKOTX certificirane.

Kornit Avalanche PolyPro predstavlja Kornitovu NeoPolyTM tehnologiju, odnosno prvi industrijski, digitalni visokokvalitetan ispis na poliester. Svi koji su u ovom poslu znaju da je tisak na poliester vrlo kompleksan pri čemu se ne smije zaboraviti da je poliester druga najveća kategorija na ukupnom T-shirt tržištu, ključna je u sportu, a raste i  u drugim segmentima. Trenutno se poliester ispisuje pretežno analognim rješenjima, što stvara velike tehnološke, troškovne i održive izazove.
Nova revolucionarna Kornitova tehnologija NeoPoly rješava ove izazove s novim procesom tiska i skupom boja  implementiranih u novom Kornitovu NeoPigmentTM procesu. Kornitov novi proces obrađuje poliesterske aplikacije bez utjecaja na dizajn, naklade, podloge ili tijek rada. „Zahvaljujući njemu ulazimo u potpuno novi segment tržišta sportske odjeće što je jedan od najbrže rastućih segmenata materijala“, kazao je Ron Samuel, CEO Kornit Digitala.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content