Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kornit lansirao novu HD tehnologiju za svoju seriju Avalanche DTG

Izraelska tvrtka Kornit Digital, jedan od lidera u svijetu kada je riječ o digitalnom tisku tekstila, predstavila je novu HD (High Definition) tehnologiju ispisa za svoju Avalanche seriju direktnog tiska na tekstil (DTG).

Avalanche HD6, nasljednik Avalanche Hexa, opremljen je Kornitovim HD sustavom za ispis i NeoPigment Rapid bojom. U usporedbi s postojećim Avalanche sustavima, rezultat je značajno smanjenje potrošnje boje te cijene po otisku. HD6 može smanjiti potrošnju boje do 30% u usporedbi s trenutačnom verzijom “R-serije” te čak do 46% u usporedbi s prethodnim verzijama Avalanche Hexa. Osim toga, Kornit pokreće HD verziju svog Avalanche 1000, koji će se zvati Avalanche HDK.

Nova rješenja rezultat su Kornitova 15-godišnjeg rada na području DTG inovacija i vrlo velik broj instaliranih baznih rješenja. Nove, prihvatljivije cijene po otisku čine nove HD sustave atraktivnim izborom za sitotiskare, za naklade od jednog do 500 primjeraka. Boja, NeoPigment Rapid, koja je posebno razvijena za Kornitovu HD tehnologiju, nudi bolji raspon spotnih boja i podudaranje boja, povećanu neprozirnost i zasićenost bijele boje, kao i bolji osjećaj pod rukom – što je važan zahtjev svakog sitotiskara. Kvalitetu ispisa dodatno poboljšava RIP rješenje ColorGATE Professional, pružajući napredne mogućnosti upravljanja bojama, poboljšano stvaranje bijelih baza i unaprijed definirane baze boja za bolju  podudarnost.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content