Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kornit postavlja nove trendove u tisku tekstila

Kornit Digital Ltd. globalni je lider kada je riječ o održivim digitalnim tehnologijama on–demand tiska tekstila. S rješenjima koja su predstavili na ovogodišnjem sajmu FESPA kažu da planiraju poremetiti trendove kada je u pitanju moda i modni tekstil.  
Predstavljena rješenja odlikuje visokokvalitetan tisak, produktivnost te održiva proizvodnja na zahtjev. Budućnost mode uključuje spajanje fizičkog i virtualnog svijeta.
U Berlinu su predstavili svoja DTG i DTF rješenja temeljena na vlastitoj MAX tehnologiji za koju kažu da mijenja pravila igru.
Paket Kornitovih inovacija koje mijenjaju igru ​uključuje Kornit Atlas MAX, Kornit Atlas MAX Poly, Kornit Presto MAX, KornitX Workflow Solutions i Tesoma tekstil rješenja za stvrdnjavanje.

“Naša vizija nije samo proizvoditi vrhunske tehnologije, nego i stvarati bolja iskustva kako za naše kupce, tako i za njihove kupce. Nebitno, u fizičkom ili virtualnom svijetu”, rekao je Omer Kulka, direktor marketinga.
Kornit rješenja u fokusu imaju održivost te su predani u pružanju pomoći industriji da eliminira otpad. Sve to praćeno vrhunskom kvalitetom i poštivanjem najviših standarda.

Na koji način planiraju poremetiti tržište modnog tekstila, pitali smo upravo gosp. Omera Kulku.
Kratki intervju je na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content