Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kraj ovog tjedan rezerviran za DA! – Digitalne aplikacije!

Ispisna rješenja renomiranih svjetskih proizvođača digitalnih tiskarskih tehnologija, u petak 16. 3. i subotu 17. 3. bit će predstavljena u Vrdniku u sklopu 2. po redu eventa DA! – Digitalne Aplikacije. Naglasak cijelog događanja je na primjeni digitalnih tiskarskih tehnologija kod malih aplikacija – promotivnih proizvoda, suvenira, etiketa, t-shirta…

Svoju ponudu i rješenja predstavit će Oracal Polikarbonati, Symbol Grupa, Epson, Fortuna Digital, Sitotehnika, PrintPro, NS Grafoprom, Professional Printing Solutions, Everest, Car Foil shop i Multiprint, a što će sve predstaviti, pogledajte ovdje.

Bogat dvodnevni program, uz izložbeni dio, uključuje i prvo regionalno natjecanje u car wrappingu, dok će u suradnji s visokoškolskim institucijama, grafičkim i marketinškim stručnjacima, dizajnerima te tvrtkama sudionicama, biti organizirana informativna i zanimljiva predavanja u kojima ćete moći čuti više o trendovima u grafičkoj industriji, novim tehnologijama, kretanjima na tržištu, kreativnom pristupu prodaji, važnosti dizajna i brendiranja, ulaganjima….

Za sve posjetitelje ulaz na event je besplatan, potrebno je samo registrirati se. Još uvijek stignete!

Stoga, ukoliko ste kreativac, vlasnik tiskare, fotokopiraone, proizvođač ili trgovac suvenirima, promotivnim artiklima ili tekstilom, radite u hotelijersko-turističkom ili HoReCa sektoru… DA! je pravo mjesto za Vas!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content