Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kraljevsko vjenčanje unosno i tiskarama

Procjenjuje se da bi kraljevsko vjenčanje održano proteklog vikenda britanskoj ekonomiji moglo donijeti prihod od gotovo milijardu funti, pri čemu ni tiskare neće ostati kratkih rukava.
Zastavice i majice s likom Harrya i Meghan samo su dio onoga čime su se trgovine i suvenirnice opskrbile, a i cijeli niz tiskanih novina prošlog je vikenda izdalo specijalna izdanja.
Tisak je u svakom slučaju bio u središtu pozornosti, a ponuda uistinu šarolika. Od tiska njihove fotografije na šalicama i salvetama do očaravajućih Harry i Meghan kupaćih kostima.
Kako ističu u jednoj tiskari, posljednja tri tjedna radilo se bez prestanka, a zadnje narudžbe isporučene su u petak u 17h, dan prije vjenčanja.
I fast-food tvrtka KFC obilježila je vjenčanje. Oni su, naime, u svoju poslovnicu u Windsoru isporučili limitirano izdanje bijelih i zlatnih kantica za piletinu na temu kraljevskog vjenčanja, dok su pekara i kafić Heidi u Windsoru imali instaliran pisač za kavu Ripples, zahvaljujući kojem ste mogli popiti “Megharrycino”, kavu s otisnutim likom mega-popularnih supružnika.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content