Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kreće prvo regionalno natjecanje u obljepljivanju vozila

Obljepljivanje vozila – car wraping nešto je o čemu se posljednjih godina dosta priča. Područje je to koje je iznimno dobro prihvaćeno od korisnika i proizvođača tehnologije digitalnog tiska. Riječ je o tržištu koje stabilno raste i još uvijek nije zasićeno.

Iako ima relativno mali financijski udio u grafičkoj industriji, ima velik potencijal, i što nikako nije zanemarivo, uz relativno visoku maržu. Potencijal za tiskare također je vrlo velik s obzirom na to da je wrap došao na vrlo visoko mjesto među europskim kupcima. Bez obzira radi li se o kompletnom wrapu vozila, naljepnicama, folijama za stakla ili nekim drugim aplikacijama, jedino ograničenje je mašta kupca. Zbog cijelog niza zahtjeva koje je potrebno ispuniti, od odgovarajuće vrste folije do kvalitetno očišćene podloge, slobodno možemo reći da wrap vozila spada u jedan od najzahtjevnijih oblika rada, koji zahtjeva odgovarajuće vještine i znanja.

Zbog svega navedenog, Print Magazin će tijekom iduće godine organizirati tri regionalna natjecanja u obljepljivanju vozila – Adria Balkan Wrap Star, a najbolji će imati priliku odmjeriti snage i pokazati što znaju na europskom natjecanju.

Prvo regionalno natjecanje u obljepljivanju vozila, Adria Balkan Wrap Star, za sudionike iz Srbije, Crne Gore i Makedonije održat će se u Vrdinku (kraj Novog Sada), 16. i 17. 3. 2018. sklopu konferencije i sajma DA. Pobjednika očekuje nagrada od 500 eura te odlazak na Europsko natjecanje koje će se održati u sklopu sajma Viscom u Düsseldorfu u siječnju 2019. godine.

Vrlo brzo nakon Vrdnika, drugo regionalno natjecanje, za područje Bosne i Hercegovine, održat će se u sklopu sajma PDF, 4. i 5. 4. u Sarajevu. Prijave za oba natjecanja započinju uskoro, a broj mjesta je ograničen.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content