Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Krenuo je Cotton Classics Roadshow 2024. Prvi put posjetio i Zagreb

Početak godine odlično je vrijeme za veletrgovce promotivnim tekstilom da predstave noviteta. Austrijski veletrgovac tekstilom, tvrtka Cotton Classics, krenula je ovog siječnja u svoj već tradicionalni Roadshow.  
Naime, tijekom četiri tjedna njihovi partneri dobavljači (Atlantis, Fruit of the Loom, James & Nicholson, Kariban, Russell, SOL`S i mnogi drugi) putuju kroz Njemačku, Austriju, Češku, Sloveniju, Slovačku i Švicarsku te zajedno djelatnicima tvrtke Cotton Classics predstavljaju novitete. Od ove godine, prvi puta dio Roadshow rute je i Hrvatska.

Tijekom četiri tjedna Roadshow će proći kroz 7 zemlja i 18 različitih lokacija. Hrvatska je bila na rasporedu u srijedu, 17. 1., a Cotton Classics bogata kolekcija mogla se pogledati u Zimskom  vrtu na Zagrebačkom Velesajmu. Uz čašu šampanjca za dobrodošlicu domaći klijenti imali su priliku upoznati se s ukupno 35 brendova, impresivnih 500 novih artikala i 7 novih robnih marki te uvijek popularnim bestselerima.
T-shirt majice, polo majice, hoddie, jakne, košulje, hlače, odjeća za djecu, radna odjeća, ručnici, kape, torbe, kišobrani tek je dio onoga što se moglo vidjeti.

Roadshow je namijenjen specijaliziranim maloprodajama iz područja oglašavanja, trgovine materijalima, tiska na tekstil, veza, radne odjeće, merchandisinga i online trgovina.

“Svoje zaposlenike šaljemo na četiri tjedna kako bi se osobno susreli s našim kupcima i dali im sve što im je potrebno za uspješnu godinu. I ove godine očekujemo više od 2000 posjetitelja”, kaže Wolfgang Horak, vlasnik i osnivač tvrtke Cotton Classics.

Nakon Zagreba Roadshow seli u Ljubljani.
Sve informacije o Roadshowu te pregled lokacija nalazi se na: www.roadshow.info

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content