Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kristalne plakete iz NaniPrinta osvajaju tržište regije

Proizvodnja kristalnih plaketa nešto je po čemu se tvrtka NaniPrint izdvaja na tržištu. Svi koji su bili na sajmu Print21 u Sarajevu i Print21 & PromoDays u Ljubljani imali su priliku upoznati ih.
NaniPrint je tvrtka iz Sjeverne Makedonije, na tržištu prisutna 18 godina.


Osnovna djelatnost im je digitalni tisak, a od 2015. godine izrađuju i kristalne plakete te druge proizvode od stakla. Prošle godine su instalirali strojeve te počeli s kompletnom proizvodnjom.
Kako nam je rekao gosp. Ćenan Sadiku, vlasnik tvrtke NaniPrint, trenutno na Balkanu nitko ne radi ništa slično. Sve je počelo iz želje da se pokloni poput plaketa i priznanja dignu na jednu višu razinu. Iz tog razloga u proizvodnji koriste K9, ultra clear staklo.


Princip rada je takav da iz velikih ploča izrezuju dimenzije ovisno o željama klijenata. Kako nam je pojasnio, kristalne plakete rade na tri načina: s UV tiskom, laserskom gravurom te s aluminijskim pločicama koje se rade sublimacijom.  
Proces proizvodnje je kombiniran, dosta je ručnog rada kojeg, ističu, rade s velikom ljubavlju i pažnjom oko najsitnijih detalja. Trenutni kapacitet im je cca 100-130 komada dnevno, ovisno o modelu i doradi. Na stanju uvijek imaju zalihe standardnih modela, ali i mogućnost izrade bilo kojeg modela ovisno o zahtjevu.

Makedonsko tržište su već osvojili i sada su krenuli širite se i na zemlje regije. Zašto odabrati kristalne plakete, pogledajte u kratkom razgovoru s gosp. Sadiku-om na Print Magazin YouTube kanalu

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content