Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kuei Haptink – INDUSTRIJSKI ispis dobio je 3. dimenziju

Talijanska tvrtka Kuei razvila je HAPTINK boje koje kombiniraju kvalitetan ink-jet ispis s 3D teksturama. Prilikom reprodukcije prirodnih materijala kao što su drvo ili kamen,
materijalu daju novi element života.

Jedno od ključnih zb­i­va­nja u svijetu in­du­strijskog tiska je sposobnost stvaranja otiska koji pobuđuje osjet dodira – tj. otiska s haptičkim svojstvima. Pravi lider u tom području je inovativna i uzbudljiva nova tvrtka iz sjeverne Italije naziva Kuei.

Kuei svoim klijentima pruža rješenja za indu­strijski ink-jet tisak i posjeduje znanja i iskustva koja su potrebna za uspješan prelazak s analognih na digitalne tehnologije. Vjeruju da je ink-jet tehnologija dosegla iznimnu kvalitetu ispisa i da vrlo brzo zamjenjuje tradicionalni analogni ispis u mnogim industrijama. Njihova osnovna rješenja nude vam način prelaska s analognog ispisa na digitalni za industrijske potrebe.

Vlasnik g.Giorgio Macor kaže da će sljedeća revolucija u digitalnom tisku biti usmjerena na unutarnje uređenje – najviše na materijale koji imitiraju drvo (dekorirane ploče, lajsne i podnice). Rekacija kupaca na njihove boje s 3D teksturom je izvrsna i pruža novi doživljaj otiska.

Prilikom reprodukcije prirodnih materijala kao što su drvo i kamen, nije dovoljan samo kvalitetan ispis, jer ljudi dodiruju materijal. Kuei je razvio boje koje omogućavaju kombinaciju kvalitetnog ispisa s 3D teksturama koje materijalu daju novi element života.

Spoj 3D skeniranja, vrhunskog ispisa, digitalne obrade i tehnologije tiska, omogućuje detaljnu reprodukciju slika s teksturom. Moguće je reproducirati i umjetničko djelo na kojem svaki detalj odgovara originalu – uključujući i teksturu poteza kista.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content