Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

LabelExpo – najveći europski sajam etiketa

LabelExpo Europe 2017, Bruxelles,  25.-28.09.2017.

Nadogradite svoje postojeće strojeve, povećajte učinkovitost i poboljšajte brzinu na tržištu.

Ako biste mogli poboljšati svoje poslovanje tehnologijom koju nitko drugi nema, ne biste li to učinili? Na LabelExpo Europe 2017 otkrit ćete najnapredniju tehnologiju u izradi etiketa i ambalaže. Vidjet ćete tisak na licu mjesta.

Dođite na sajam jer na taj način možete podići svoje poslovanje na novu razinu, ubrzati odgovore na zahtjeve svojih klijenata, nadmašivši vlastitu konkurenciju.

4 dana / 9 hala / 650 izlagača

 

Tehnologija u akciji

Bilo da odaberete strojeve ili materijale, bitno je da se osjećate sigurnima u svoje odluke. Najbolji način da to učinite je da vidite sve opcije na jednom mjestu.

Dođite na LabelExpo Europe 2017 i osluškujte buku strojeva u pogonu, osjetite teksturu podloga i sami se uvjerite u kvalitetu ispisa.

Časopisi, web stranice i brošure ne mogu se usporediti. Morate ih osjetiti uživo i izabrati najbolje.

 

Arena automatizacije

Arena automatizacije je novo iskustvo gdje možete doživjeti automatsku tehnologiju kod izrade etiketa i ambalaže. Pogledati dvije linije za tisak, za digitalnu i konvencionalnu proizvodnju, od pripreme, tiska, završne obrade pa do fakturiranja.

 

Značajke i raspored

Uz predstavljanje stotine novih proizvoda i demonstracije uživo, sajam će obratiti veliku pozornost na brzorastuće dijelove industrije.

ARENA AUTOMATIZACIJE – prikaz i pregled dvije automatske linije za tisak za digitalnu i konvencionalnu proizvodnju etiketa.

LINERLESS TRAIL – saznajte kako ćete svoju proizvodnju etiketa učiniti daleko učinkovitijom i povećavati svoju ekološku osviještenost.

RADIONICA S BOJAMA, PREMAZIMA I LAKOVIMA – saznajte kako se boje, premazi i lakovi prilagođavaju i primjenjuju sa suvremene  “narrow web”tiskarskim strojevima.

LABEL AKADEMIJA MASTER KLASE: AUTOMATIZACIJA TIJEKA RADA – saznajte od stručnjaka kako elektronički upravljati učinkovitim i profitabilnim operacijama 21.stoljeća.

LABEL AKADEMIJA MASTER KLASE: “SHRINK SLEEVE” TEHNOLOGIJA – od stručnjaka saznajte više o tehnologiji, tržištima i aplikacijama.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content