Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Labelexpo nakon tri godine ove jeseni ponovno u Europi

Nakon tri godine pauze, jedan od najznačajnijih globalnih sajmova za industriju etiketa, ali i fleksibilne ambalaže, Labelexpo, otvara svoja vrata. Od 11. do 14. 9. industrija će se okupiti na prostoru Bruxelles Expo-a.
Labelexpo namijenjen je, prije svega proizvođačima etiketa i fleksibilne ambalaže, vlasnicima robnih marki te dizajnerima ambalaže.
Ovogodišnji Labelexpo u devet hala okupit će više od 600 izlagača. Svi vodeći dobavljači tehnologije potvrdili su sudjelovanje. Organizatori najavljuju eksploziju vrhunske tehnologije koja uključuje sve, od pripreme za tisak i materijala preko digitalnog i konvencionalnog tiska do tehnologija dorade. Bit će, kažu, stotine demonstracija uživo, lansiranja proizvoda, tri majstorska tečaja i posebni događaji usmjereni na automatizaciju i fleksibilnu ambalažu.
Ključne teme sajma bit će: automatizacija, održivost i diversifikacija.

Uz sajamski dio, posjetitelji će imati priliku prisustvovati trima majstorskim tečajevima pod vodstvom stručnjaka. Radi se o: The Label Academy, Automation Areni i Flex Pack Trailu.

Osim toga, posjetitelji će imati priliku prisustvovati Dieline Forumu, dvodnevnoj dizajnerskoj konferenciji koja će istražiti najnovije trendove koje oblikuju brendove sutrašnjice. S fokusom na održivost, Dieline Forum zaronit će u strategije i prakse koje osvajaju srca i novčanike generacije Z i milenijalaca, koje sve više privlače ekološki prihvatljivi proizvodi i brendovi.
Prve večeri sajma, 11. 9., održat će se ceremonija dodjele Label Industry Global Awards u pet kategorija.

S obzirom da treba nadoknaditi četiri godine tijekom kojih razvoj nije stao, nema sumnje da je pred industrijom još jedan vrhunski događaj.

Prema najavama organizatora, sljedeći europski Labelexpo planira se 2025., a novost je preseljenje sajma u Barcelonu. Preseljenje u Barcelonu, kažu, dolazi nakon opsežnih konzultacija s industrijom s obzirom da postojeći kapaciteti u Bruxellesu više ne zadovoljavaju potrebe događanja.  

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content