Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Landa nanografija u velikom stilu na drupi – predstavljena dva nova modela

Landa Digital Printing u svom prepoznatljivom teatralnom i futurističkom stilu na drupi je pola sata nakon otvaranja sajma i službeno lansirala sljedeću generaciju svoje nanotehnologije. Radi se o dva B1 modela, Landa S11 i S11P Nanographic Printing® Presses koji apsolutno dominiranju halom 9 na drupi.   
Predstavljanje je u zatvorenom prostoru koncipiranom kao moderna kino dvorana s ogromnim LED ekranom, vodio sam Benny Landa čija energija, unatoč godinama, i dalje ne staje.

Novi modeli nude iznimnu proizvodnu svestranost. Postižu brzinu ispisa od 11.200 sph te rade, kako kažu, na doslovno svim papirima. Svoju najbolju primjenu imaju u segmentu komercijalnog tiska, signage&display, sklopivog kartona, izdavaštva i direct mailinga.

Komercijalno dostupni već na drupi i koristeći tehnologiju umjetne inteligencije, novi strojevi nudit će i novi PrintAI modul koji još više poboljšava kvalitetu ispisa.

“Oduševljeni smo što možemo najaviti lansiranje Landa S11 i S11P. Slijedeći uspjeh naših kupaca s trenutnim modelima Landa S10 i S10P i na temelju razumijevanja budućih potreba industrije, podižemo nanografiju na sljedeću razinu. Kao zrela i dokazana tehnološka platforma, ponosni smo što je više od 50 Landa strojeva u brojnim tiskarama u 14 zemalja diljem svijeta. Osim toga, više je od 20% naših kupaca koji su ponovili narudžbu drugi ili čak treći put. S novim modelima sva su prethodna tehnološka ograničenja uklonjena. Kupci konačno mogu imati ono što žele – prekrasan otisak, s neograničenim dizajnerskim potencijalom i ekonomičnom proizvodnjom“, rekao je Gil Oron, izvršni direktor Landa Digital Printing.

Novi modeli prilagođavaju se svakom kupcu

Novi modeli S11 i S11P uključuju novi sustav sušenja tinte koji omogućuje prijenos suhe tinte s belta na medij i to brzinom od 11.200sph. Modeli se mogu prilagoditi točnim zahtjevima svakog kupca. To znači da svaki stroj dolazi s izborom od četiri ili sedam boja, mogućnošću kontinuiranog ispisa, izbornom in-line jedinicom za premazivanje i mogućnošću kupnje 11K Modula koji podiže produktivnost na 11.200 sph i/ili PrintAI modula.

Također, potvrđen je i nastavak Landa partnerstva s tvrtkom Cimpress započet prije osam godina. Novi model, Landa S11 uskoro stiže u Cimpress proizvodne pogone.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content