Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Linea investirala u najnoviji Mimaki UJV 55-320

Prvi Mimaki UJV 55-320 u regiji Adria/Balkan instaliran je u pogonu Ivanićgradskog poduzeća Linea. Isporučitelj ovog pisača je Mimakijev distributer Igepa Plana. Vezano uz isporuku ovog pisača, posjetili smo pogon poduzeća Linea i razgovarali sa gospodinom Blažom Prebegom.

– “Pisač ćemo koristiti za ispis POS programa, bannera te samoljepljivih folija. Odlučili smo se za Mimaki zbog visoke kvalitete otiska, brzine, prihvatljive cijene i servisne podrške od strane Igepa Plane kod kojih je pisač i kupljen. Mimaki UJV 55-320 nam otvara i novi segment aplikacija u širinama od 315cm koje smo do sada ispisivali iz nekoliko segmenta i nakon toga spajali varenjem ili šivanjem. Visoka brzina pisača će nam pomoći anulirati vršna opterećenja u proizvodnji. Zbog odlične mehaničke otpornost LUS120 boja nadamo se i značajnijoj uštedi i vremena i novca jer veći dio aplikacija više nećemo trebati naknadno laminirati što nije bio slučaj kod ekosolventih boja.”

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content