Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Live demonstracija Fujifilm Jet Pressa 750S

Nakon što je pred kraj prošle godine FujiFilm lansirao Jet Press 750S – B2 ink jet digitalni pisač iz arka, sada pozivaju sve zainteresirane tiskare iz cijele Europe da 9.  i 10. 4. dođu na demonstraciju uživo.
Demonstracija će se održati u njihovom Advanced Print Technology Centru u Bruxellesu, a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem web stranice www.jetpresslive.com
Riječ je o jednom od najbržih B2 ink jet digitalni pisač iz arka koji ispisuje 3.600 B2 listova na sat te kod kojeg je u odnosu na prethodne modele poboljšano već ionako impresivno vrijeme rada te koji nudi brojne mogućnosti za različite vrste poslova.
Za tiskare koji još uvijek najvećim dijelom posluju u ofsetnom okruženju, ali žele razviti digitalne mogućnosti kako bi iskoristili rastuće prilike koje nude personalizacija i profitabilne male naklade, Jet Press 750S prilika je da to i učine. Izrađen je na ofsetnom podvozju, ima odličnu kvalitetu ispisa zahvaljujući Samba inkjet ispisnim glavama, karakterizira ga vrhunska sheet-to-sheet ulazna i izlazna registracija listova te može doseći i do 90% Pantone boja.
Iz FujiFilma stoga pozivaju sve zainteresirane tiskare koji traže načine da poboljšaju svoje ofset poslovanje da dođu i vide Jet Press 750S uživo jer, kako kažu, možda nekima upravo taj trenutak biti prekretnica te se odluče za ulaganje.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content