Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Live demonstracija Fujifilm Jet Pressa 750S

Nakon što je pred kraj prošle godine FujiFilm lansirao Jet Press 750S – B2 ink jet digitalni pisač iz arka, sada pozivaju sve zainteresirane tiskare iz cijele Europe da 9.  i 10. 4. dođu na demonstraciju uživo.
Demonstracija će se održati u njihovom Advanced Print Technology Centru u Bruxellesu, a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem web stranice www.jetpresslive.com
Riječ je o jednom od najbržih B2 ink jet digitalni pisač iz arka koji ispisuje 3.600 B2 listova na sat te kod kojeg je u odnosu na prethodne modele poboljšano već ionako impresivno vrijeme rada te koji nudi brojne mogućnosti za različite vrste poslova.
Za tiskare koji još uvijek najvećim dijelom posluju u ofsetnom okruženju, ali žele razviti digitalne mogućnosti kako bi iskoristili rastuće prilike koje nude personalizacija i profitabilne male naklade, Jet Press 750S prilika je da to i učine. Izrađen je na ofsetnom podvozju, ima odličnu kvalitetu ispisa zahvaljujući Samba inkjet ispisnim glavama, karakterizira ga vrhunska sheet-to-sheet ulazna i izlazna registracija listova te može doseći i do 90% Pantone boja.
Iz FujiFilma stoga pozivaju sve zainteresirane tiskare koji traže načine da poboljšaju svoje ofset poslovanje da dođu i vide Jet Press 750S uživo jer, kako kažu, možda nekima upravo taj trenutak biti prekretnica te se odluče za ulaganje.

 

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content