Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Louis Vuitton 3d krov

Krov isprintan 3D printerom


Tvrtka Omus iz Melbourna, koja je bazirana na 3D ispisu, napravila je pop-up za luksuznu trgovinu Louis Vuitton. Ova trgovina u Sydneyu je u obliku kupole, tako da je krov isprintan u 3D tehnologiji s Massivit 1800 3D pisačem, koji je nedavno instaliran u Sydneyu. Na isprintanom dijelu krova se nalaze umjetnička djela slonova. Ova Louis Vuitton trgovina će prodavati samo mušku odjeću.

Zbog brzine izrade, morali su pozvati u pomoć i tvrtku Composite Images koja je također nedavno instalirala Massivit 1800 a morali su pozvati i tehničara iz Izraela kako bi se posao završio na vrijeme. Dva tjedna je bilo potrebno za ispis strukture i tri dana za instalaciju. Struktura ima 48 dijelova izrađenih od UV- senzibilnih materijala i teži 900kg.

Suvlasnik, g. Rober Grosso, hvali 3D ispis i kaže da se ova struktura ne može napraviti drugim metodama izrade te smatra da je s obzirom na složenost dizajna i kratko vrijeme obrade, 3D ispis jedini održivi način proizvodnje koji je trenutno na raspolaganju.

Nama najbliži pisač Prvi Massivit 1800 je prodan na sajmu Viscom u Milanu ove jeseni a u Europi postoji još samo jedan takav i to u Engleskoj. U cijelo svijetu ih je prodano dvadesetak.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content