Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Maksimalna crno-bijela produkcija uz AccurioPress 6272P

Ako vam je potrebna maksimalna produktivnost kod crno-bijelog digitalnog tiska, zbog sve kraćih rokova izrade knjiga, brošura ili časopisa, na tržištu vjerojatno ne postoji bolje rješenje od novog AccurioPress 6272P.
Najnoviji je to printer u bogatoj Konica Minolta obitelji lansiran na tržište u proljeće ove godine. Omogućava vrhunsku kvalitetu tiska, rad bez zastoja i nenadmašnu produktivnost zahvaljujući „dual-engine“ tehnologiji kojom postiže produktivnost od više od 15.000 otisaka na sat.

AccurioPress 6272P dizajniran je kako bi pomogao korisnicima u preispitivanju mogućnosti crno-bijelog tiska. Komercijalne tiskare te in-house interni odjeli za tisak glavna su ciljna tržišta za ovaj potpuno konfigurirani digitalni produkcijski stroj.

Vrhunska produktivnost

Zahvaljujući tehnologiji s dva modula za tisak, koji otisak ostavljaju s obje strane medija u istom trenutku, maksimizirana je produktivnost duplex tiska i omogućeno potpuno točno poklapanje otiska na obje strane. Time se postiže vrhunska produkcija, pogotovo kod tiska knjižnih blokova i kod izrade knjiga općenito. S brzinom čak do 272 A4 otiska u minuti i s više od 6 milijuna mjesečnog opsega tiska, AccurioPress 6272P predstavlja sam vrh u klasi produkcijskih strojeva za crno-bijeli tisak.

AccurioPress 6272P podržava tisak na širok raspon medija, uključujući premazne i nepremazne papire u težinama od 40 do 350gsm. S maksimalnim ulaznim kapacitetom od 18.000 listova i maksimalnim izlaznim kapacitetom do 18.600 listova s ​​tri ladice velikog kapaciteta, printer pruža mogućnost tiska velikih naklada, bez zastoja.
Stroj koristi LED print glave pri 1.200 x 1.200dpi-a s tehnologijom koja osigurava da su manji fontovi oštri i polutonovi glatki, stvarajući zadivljujući crno-bijeli tekst i slike.

Sve potrebe za izradom knjiga, brošura ili pojedinačnih listova moguće je odraditi u samo jednom prolazu zahvaljujući mnogobrojnim opcijama završne obrade otisnutog materijala.

AccurioPress 6272P predstavili smo u jednom od prošlih brojeva Print Magazina. Više pročitajte na linku.
Za sve informacije tu je kontakt e-mail: [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content