Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

MANROLAND – EVOLUCIJA LEGENDE – ROLAND 700

U središtu Manroland predstavljanja na drupa-i 2016 bio je ROLAND 700 Evolution – legendarni stroj koji je doživio novi razvoj. Razvijen je na potpuno novoj platformi zamjenivši izvedbe strojeva ROLAND 700 HS i ROLAND 700 Direct Drive.

Posljednja generacija ROLAND 700 strojeva redizajnirana je iz temelja, odlikuje se elegancijom i futurističkim izgledom kao i najnovijim tehnologijama čiji je cilj tiskarama ponuditi dosad nedosegnute razine učinkovitosti, produktivnosti, jednostavnosti upravljanja i kvalitete.

Među novim dostignućima potrebno je posebno istaknuti novu središnju konzolu sa zaslonom osjetljivim na dodir, novi sustav ulaganja koji smanjuje gubitke, novu Manrolandovu tehnologiju za vođenje arka s usisnim trakama što ROLAND 700 EVOLUCIJA LEGENDE osigurava pravilniji kup, potpuno redizajnirane jedinice za vlaženje, ležajeve koji znatno smanjuju vibracije, a uz podršku sofisticiranog softvera poboljšano je i pranje valjaka što dodatno  skraćuje vrijeme zastoja između dva radna naloga.

Rezultat toga su povećana produktivnost i kvaliteta tiska te dodatno smanjenje  troškova proizvodnje. Do danas je premašio sva očekivanja s brojem instalacija u Aziji, Sjevernoj i Južnoj Americi, Australiji i Europi. Sljedeća instalacija stroja ove generacije u regiji biti će u Znamgraf-u iz Čačka.

Ova tvrtka specijalizirana je za tisak vrhunske kartonske ambalaže, čiji su klijenti mnoge značajne tvrtke diljem Europe. Nakon detaljnog istraživanja i brojnih testova, odlučili su se za nabavku najnovijeg i   najinovativnijeg šesterobojnog stroja u B1 formatu – ROLAND-a 706 LV EVOLUTION.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content