PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mark Andy lansirao Evolution seriju E3

Mark Andy lansirao je Evolution seriju E3, nadograđenu generaciju svoje Evolution serije strojeva za flekso tisak, koja je premijerno predstavljena na sajmu Labelexpo Europe 2019. Najnoviji stroj razvijen je kako bi se popunila prazninu na tržištu vezano uz servo pokretane strojeve koji pojednostavljuju rukovanje i smanjuju operativne troškove.

Najbolji stroj originalne Evolution Series re-brendiran je u Evolution Series E5. Riječ je o stroju koji tiskarima daje podesivu proizvodnu tehnologiju osmišljenu da osigura prilagodljivost sukladno potrebama za budućim poslovnim rastom. O potencijali svjedoči i činjenica da je prve godine u svijetu instalirano 46 strojeva serije Evolution.

Nova Evolution serija E3 dostupna je širinama od 330 i 430 mm, s proizvodnim brzinama do 150 m/min. Evolution serija E5 zadržava svoje tehničke specifikacije i dostupna je širinama ispisa od 330 i 430 mm, s brzinama tiska do 230 m/min. „Kada smo na tržište izašli s Evolution Series, sada poznatom kao Evolution Series E5, namjeravali smo tiskarima pružiti dostupnije rješenje izgrađeno na tehnologiji Performance Series s kojom bi mogli rasti, konfigurirati ono što im treba sada, znajući da bi se mogli razvijati u budućnosti. I upravo to smo i učinili. No, nakon što smo saslušali kupce, shvatili smo da postoji prilika da ponudimo stroj koji se prvenstveno fokusira na povratak osnovama, ali uz modernu tehnologiju i pristupačnost. Dakle, izgradili smo rješenje koje tiskarima omogućava da budu konkurentni isključivo na tržištu etiketa, a to rješenje je Evolution Series E3“, rekao je Tom Schlembauer, glavni poslovni direktor za flexo u Marku Andyju.

Evolution serije E3 i E5 pridružuju se fleksografskom portfelju Mark Andyja, uključujući Performance Series P7 i P9. Oba stroja serije Evolution dostupna su već sada za narudžbu, kod ovlaštenog regionalnog distributera tvrtke Professional Printing Solutions (PPS).

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content