Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

MAYA – festival majica u Sarajevu

 

Još je nekoliko dana ostalo do održavanja festivala MAYA koji će se 25.08.2018. godine održati na platou ispred Historijskog Muzeja Bosne i Hercegovine.

Printane majice predstavljaju jedan od vidova subverzivnog društvenog potencijala, putem kojih se javnosti, ali i društvenoj sredini mogu poslati različite poruke. Nastale u ozračju subkulturnog miljea, majice s printom, slikom ili tekstualnom porukom, pitanje su stilskog izražavanja pojedinca.

U okviru festivala MAYA predstavit će se sljedeći izlagači: Pitsome Merchandise, NanoDiy, Ziggy T-Shirts, Print Mania, Brain Fart, Majica.ba, Neven Šotra, Gojak Art, Fest Nomadi.

Osim izlagača iz svijeta dizajna, na festivalu će prisustvovati i izlagači iz drugih djelatnosti kao što su karikature, street arts, tatoo, proizvođači craft piva ili handmade nakita.

Tijekom trajanja festivala, posjetitelji će moći na licu mjesta vidjeti kako se odvija proces tiska slovnih ili foto motiva na majice kroz razne tehnike tiska, od sitotiska, digitalnog tiska, preko preslikača pa do direktnog tiska na majice. Sponzori ovog festivala su Malfini, EuroTim, Poli-Tape i Brother.

U programu će posebno kroz dječji kutak biti predstavljeno direktno crtanje po tekstilu na majice i cekere. Također će se reciklirati stare majice u cilju jačanja ekološke svijesti i očuvanja prirodne sredine.

Mailovi:

Print Mania – [email protected]

Maya Festival – [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content