Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

MDS IT proširio ponudu sa LIYU pisačima

Tvrtka MDS IT d.d. posluje na tržištu već 40 godina te je od samih početaka usmjerena na informacijske i inovativne tehnologije.

Već dugi niz godina uspješno zastupaju vodeće brendove na području grafičkih i tiskarskih rješenja te u industrijskom tisku. Višegodišnja zastupstva u različitim područjima grafičkog segmenta obuhvaćaju laserske i ink jet sustave, doradnu opremu, flatbed pisače, CNC rezače kao i softverska rješenja koja pridonose optimalnim proizvodnim rješenjima.

Tvrtka MDS IT d.d. u svojem asortimanu ima proizvode i usluge u skladu s najnovijim tržišnim trendovima.

Nedavno su proširili i ojačali svoj prodajni program sa zastupstvom novog brenda pisača – LIYU pisača za tisak širokog formata, tako da svojim klijentima mogu ponuditi:

UV LED pisače razine R2R UV, R2R UV solventne i pisače za ispis na tekstil.

Liyu pisači pružaju izvanrednu kvalitetu ispisa, stabilnost opreme, niske troškove ispisa i prije svega zadovoljne korisnike!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content