Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

MDS nudi cjelovita rješenja plošnog tiska i dorade

U nastojanju da slovenskim kupcima ponude novu, jeftiniju i tehnološki napredniju tehnologiju, tvrtka MDS IT d.d. predstavlja obitelj modernih pisača brenda LIYU. Iz asortimana LIYU mogu vam ponuditi flatbed LED UV pisač, UV R2R pisače, solventne pisače, eko solventne pisače te pisače za ispis na tekstil.

Mogućnost kasnijih brzih i kvalitetnih nadogradnji iznimno je važna za zadovoljavanje individualnih želja naših kupaca. Ovi pisači se uglavnom koriste u tiskarskoj industriji, ali i u drugim industrijama, kao što je industrija izrade pečata, automobilska industrija, industrija za proizvodnju poluproizvoda od aluminija…

Manji grafički uredi kao i velike tiskare mogu kombinacijom funkcija flatbed pisača i kvalitetnog CNC rezača iECHO učiniti prvi korak prema neovisnoj realizaciji, od ideje pa do gotovog proizvoda.

Štednja i prihod tvrtke leži u jedinstveno dizajniranom i otisnutom proizvodu iz raznih medija, kao što su drvo, plexi, dibond, tekstil, karton, ali i industrijskih proizvoda, gdje se sitotisak  kombinira ili zamjenjuje digitalnim tiskom. Neovisna proizvodnja svih faza proizvoda uzrokuje automatizaciju radnog procesa, kao i veću proizvodnju.

Naravno, danas se sve više i više cijeni različitost, jedinstvenost i personalizirani pristup kupcu. Dakle, naši kupci ne kupuju kod nas samo opremu, već i ideje. Rado ćemo vam pomoći da izgradite svoju tvrtku u suradnji s nama.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content