Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Meta C1 Laser

Zastupnik britanske tvrtka Lotus Laserski sustavi, Klio d.o.o. iz Popovca, pustio je u pogon najnoviji model Meta C1 laser-skog sustava.

Obrt Graver strojem najčešće obrađuje aluminij u procesu proizvodnje mjernih skala. Laser se već koristi u svrhe graviranja na metalu za potrebe lokalne industrije. Vlasnik tvrtke, gospodin Galić napominje da su jako zadovoljni brigom koja je pokazana od strane tvrtke Klio i samog proizvođača Lotus Laser Systems. Naime, na zahtjev gospodina Galića, laser je prila-gođen njihovim potrebama. Sama radna ploha je limitirana njihovim potrebama, radni dio je dodatno osiguran. Te prilagodbe su osigurale veću sigurnost korisnika uređaja, a proizvođač je ovu inovaciju na stroju stavio u svoju standardnu ponudu uređaja. Sama prilagodba stroja im nije naplaćena i odrađena je vrlo korektno.

 

Što je Meta C1?

Uređaj Meta C1 je vrlo učinkovit laserski uređaj. Koristi se za graviranje i obilježavanje. Karakteristike su mu vrlo velika brzina i preciznost. Najčešće se koristi u industriji za markiranje i graviranje na metalu. Odlikuje se velikom pouzdanošću u radu 24/7. Meta C1 je potpuno zatvoren radni sustav. Pneumatski mehanizam se koristi za otvaranje prednjih vrata i pristup radnoj površini uređaja. Prozor na prednjoj strani omogućuje sigurno kontroliranje radnog procesa koji se odvija unutar zatvorenog kućišta. Uređaj zbog svojih sigurnosnih komponenti spada u sigurnosnu klasu 1 uređaja.

Prema potrebama korisnika, uređaj se isporučuje sa CO2 ili fiber laserom iz njemačkog IPG Photonics-a. U Valpovo je  isporučen fiber laser. Prednost ovakvog izvora laserske zrake je da nema potrebe za plinom pa je i sam sustav trajniji.

 

www.klio.hr

meta-c1-001

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content