PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

MGI JETvarnish 3D One – pogledajte ga uživo u Splitu!

Tržište dekoriranja tiskarskih proizvoda posljednjih nekoliko godina u stalnom je porastu, pri čemu je zabilježen rast od čak 10% godišnje, a marže na takvim proizvodima u pojedinim slučajevima veće su i 40%. Riječ je o trendu koji će i u budućnosti uzimati sve više maha. Ako su vas ove brojke zagolicale, vrijeme je da razmislite o ulaganju u stroj za digitalnu doradu.

Jedno takvo rješenje koje tiskarima pomaže napraviti proizvod kojim će se razlikovati na tržištu, ali i kojim će posljedično povećati prihode, odnedavno je dostupno i na domaćem tržištu.

Naime, u splitski showroom tvrtke Konica Minolta stigao je MGI JETvarnish 3D One – digitalni tiskarski stroj za dekoriranje koji nudi fleksibilna, dekorativna rješenja za poboljšanje tiska te koji savršeno zadovoljava potrebu kupaca za troškovno učinkovitim rješenjima za digitalno dekoriranje.

Što MGI JETvarnish 3D One radi?

MGI JETvarnish 3D One digitalni je tiskarski stroj za UV doradu koji korisnicima omogućava da transformiraju svoje standardne ispise u privlačne, živopisne i taktilne proizvode u segmentu komercijalnog tiska, dorade i ambalaže.

Dizajniran je kao kompaktno, povoljno, entry-level rješenje za sve vrste pisača. Koristeći višenamjensku formulu laka, omogućuje ravno 2D Spot UV dekoriranje, ali i istaknute/povišene 3D specijalne efekte na razne aplikacije, poput korica knjiga i časopisa, brošura, posjetnica, malih preklopnih kartona i još mnogo toga. Na taj način pruža korisnicima priliku da pokažu svu snagu komunikacije pomoću tiskanog proizvoda.

Kome je namijenjen?

Ključna tržišta uključuju digitalne tiskare, tiskare koje proizvode male naklade ambalaže te komercijalne tiskare.

Koje podloge podržava?

MGI JETvarnish 3D One podržava široki raspon medij, debljine i do 450g, poput većine mat ili sjajnih laminiranih površina, sa ili bez vodenog premaza, višeslojni papir, plastiku, PVC i druge premazne materijale.

Otisak s uređajem MGI JETvarnish 3D One
Koliko je brz?

MGI JETvarnish 3D One ispisuje do 2.077 listova A3 na sat.

Koje su glavne karakteristike?
  • visoka učinkovitost uz ispis u jednom prolazu
  • vrhunski digitalni uređaj za dekoriranje brzine do 2077 A3 listova na sat
  • UV tintna tehnologija u kombinaciji s Konica Minolta piezoelektričnim ispisnim glavama na zahtjev, za visoku kvalitetu
  • AIS SmartScanner za automatiziranu registraciju listova
  • uključen softverski paket koji omogućuje praćenje zadataka, upravljanje redoslijedom poslova, kreiranje radnih naloga, ponavljanje ispisa i prilagodbu vašeg AIS skenera s jednim jednostavnim i samorazumljivim alatom
  • premazivanje ofsetnih i digitalnih otisaka s laminiranjem i bez njega radne procese čini iznimno fleksibilnima
  • varijabilna debljina premaza između 21 i 116 mikrona za 2D i 3D taktilne efekte u jednom prolazu
  • ekološki prihvatljivo linijsko LED sušilo za okruženje bez ozona.
Koliko košta?

Svi zainteresirani više informacija mogu dobiti od vrijednog Konica Minolta tima! Kontaktirajte ih na: [email protected] (za regiju Dalmacija) [email protected] (ostatak RH) i dogovorite demo prezentaciju nakon koje stiže ponuda u skladu s vašim potrebama!

Vrijeme je da započnete širenje svog poslovanja izvan trenutno vrlo konkurentnog poslovnog okruženja!

Vrijeme je da svojim klijentima ponudite veću vrijednost i kreativnost!

Pogledajte MGI Jetvarnish 3D One na djelu!
Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content