Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki 3DUJ-553 3D pisač nominiran za TCT nagradu

Mimaki, vodeći proizvođač pisača širokog formata i reznih sustava, objavio je da je njegov 3DUJ-553 3D pisač ušao u uži izbor za prestižne TCT nagrade. TCT Awards dodjeljuju se inovatorima, tehnologijama i suradnicima koji stoje iza vodećih primjera proizvodnje, 3D tiska, dizajna i inženjerstva širom svijeta. Ceremonija podjele nagrada održat će se na TCT Awards 2018, 26.09.2018., u hotelu Hilton Birmingham Metropole.

“Čast nam je što su nas uzeli u obzir za ovu prestižnu nagradu, za naš jedinstveni 3DUJ-553 3D pisač u boji”, kaže gđa Danna Drion, voditeljica marketinga EMEA u Mimaki Europe. “Ovaj inovativni sustav također je nominiran za Inovativnost godine za 3DPI nagrade 2018 i dobio je prestižnu nagradu EDP 2018 za najbolji 3D pisač u boji. Širina tih nagrada i sama nominacija odražava kako je ovaj pisač uistinu jedinstven, a mi smo zadovoljni prepoznavanjem od strane industrije.”

O Mimaki 3DUJ-553 3D pisaču u boji

Mimaki 3DUJ-553 3D pisač jedinstven je u svojim sposobnostima što se boje tiče, s mogućnošću da proizvede više od 10 milijuna boja u finim slojevima od 19 mikrona. Njegov potporni materijal koji je topljiv u vodi može se lako isprati kad je objekt proizveden, štedi vrijeme i smanjuje mogućnost oštećenja predmeta kada se ukloni materijal za potporu. Dostupnost čiste boje daje dodatnu dimenziju tiskanim dijelovima radi poboljšanog izgleda.

O TCT nagradama

TCT Awards predstavio je TCT Magazine, kao sjecište tehnologije i aplikacija s vodećim primjerima inovativnih rješenja u proizvodnji. Te nagrade prepoznaju sve partnere u projektima, od dizajnera i inženjera do pružatelja tehnologije. Nagrade za rujan 2018. obilježit će inovaciju dizajna i proizvodnje u nizu industrija, uključujući medicinske, zrakoplovne, automobilske i potrošačke projekte.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content