Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

MIMAKI AKCIJA U TIMEP-u – CJV 300/130

Početkom studenog Timep je krenuo sa akcijskom prodajom Mimaki printera iz svog prodajnog asortimana. Osim što su snizili cijene i do 4000€ na najprodavanijim printerima uz to odobravaju garantni od čak 24 mjeseca.

Modeli printera CJV 300/130 su sniženi sa 18800€ na 14800€.

Modeli oznake CJV300 osim printa imaju mogućnost i konturnog izrezivanja isprintanog materijala. Odlikuje ih visoka brzina ispisa do 105,9 metara kvadratnih na sat, visoka kvaliteta otiska. Vrhunski gamut je omogućen širokom paletom boja koje printer koristi. Osim klasičnog CMYK- u ponudi su i srebrena, narančasta i svijetla crna(siva) boja pomoću kojih je osigurano postizanje jarkih i vjernih boja otiska. Također ovi pisači mogu raditi sa sublimacijskom tintom.

Osim CJV modela sniženi su i neki drugi modeli Mimaki printera.

Količina printera sa sniženim cijenama je ograničena a akcija traje do kraja 2015. godine ili do rasprodaje zaliha. Više informacija o ovoj akciji možete provjeriti na:

www.timep.hr

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content