Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki / Bompan – najimpresivniji štand na Viscomu

Glavni Mimakijev talijanski zastupnik, tvrtka Bompan, ove je godine na Viscomu u Milanu predstavila svoj projekt okretanja prema budućnosti. Tako su u svom futuristički dizajniranom štandu izložili najbolje pisače iz Mimakijeve široke lepeze proizvoda, zajedno sa zadnjom generacijom softvera i boje, optimiziranih za stvaranje novih trendova na tržištu i s visokom osjetljivošću na očuvanje okoliša.

„Biti u stanju učinkovito odgovoriti na svaku potrebu i uvijek biti korak naprijed na tržištu”, to je nit koja povezuje Mimaki i njegovog ekskluzivnog uvoznika za Italiju, tvrtku Bompan. „Svake godine nestrpljivo čekamo VISCOM, kako bismo predstavili najnovije tehnološke inovacije koje je Mimaki razvio.“, kaže Rachel Bompan, predsjednik Uprave Bompan srl. „Naš je cilj, u skladu s vizijom Mimakija , ‘nešto novo, nešto drugačije’, uvijek usmjereni prema budućnosti, a ove godine smo htjeli vizualno predstaviti ovu parolu pomoću high-tech dizajna našeg izložbenog prostora, koji upućuje na važne promjene korporacije u smislu pristupa tržištu koji će uslijediti tijekom 2019. godine “, zaključuje Massimo Bompan, predsjednik tvrtke Bompan srl.

Inovacije su Mimakijeva konstanta

Na Bompanovom štandu, u srcu milanskih događaja, uvijek se predstavljaju brojne Mimaki tehnologije. Jedna od njih su inovativne i svestrane Print & Cut UV LED UCJV serije. Neposredna završna obrada nakon ispisa, vrhunska kvaliteta, najveća brzina s bijelom tintom i besprijekorna 5-slojevita funkcija ispisa, neke su od najcjenjenijih značajki tih sustava.

Industrijski proizvodi uključuju sva Mimaki rješenja koja zadovoljavaju zahtjeve za malim i velikim prilagodbama industrije i promotivnog sektora. Među malim formatima predstavljen je Mimaki UJF-7151 PLUS flatbed, koji kombinira izvrsnu kvalitetu i visoku produktivnost na 50×70 cm formatu. UV tehnologija Mimaki LED, zajednička industrijskim proizvodima, omogućuje ispis na različitim podlogama, uključujući plastiku, drvo, metal i staklo do 15 cm debljine sa specijalnim efektima, poput metalik boja. Predstavljeni Mimaki JFX500-2531, vrlo cijenjen od strane korisnika za visoke performanse, s produktivnošću od 60 četvornih metara / h, ovaj sustav je lider u svojoj kategoriji i postavlja nove standarde u pogledu brzine, fleksibilnosti i održivosti okoliša.

Fokus je bio i na 3D pisaču Mimaki 3DUJ-553 u boji, već nagrađenom s prestižnim međunarodnim nagradama, poput 3DPI Awards 2018 i EDP 2018. Jedinstvene značajke ovog pisača, poput sposobnosti tiska milijuna različitih boja koje garantiraju fotografsku kvalitetu, prozirna boja te noseći materijal koji je topljiv u vodi i može se lako oprati, smanjujući tako vrijeme proizvodnje i otpad.

mimaki_bompan_viscom_milano_printmagazin

Zajednička tvrtka Mimaki Bompan Textile

Mimaki Bompan Textile, koji je osnovan 2017. godine kao zajednički pothvat između Mimaki Europe BV i Bompan Srl, imao je važnu ulogu na štandu za prikaz novih rješenja za ispis i pre/post obradu tkanine. Poglede je posebno mamio novi na talijanskom tržištu, Mimaki TS55-1800,i sublimacijski sustav koji označava prekretnicu u digitalnom tisku na tkanine sa svojim jedinstvenim karakteristikama: visoka rezolucija i visoka produktivnost u kombinaciji s niskim operativnim troškovima i mogućnost upotrebe Mini Jumbo Roll kao opcije, idealne za proizvodnju velikih produkcija ispisa.

Mimaki Bompan Textile, koji potvrđuje partnerstvo koje povezuje dvije organizacije sa uzajamnim poštivanjem, ima za cilj promovirati digitalizaciju ispisa u tekstilnoj industriji, ali i pokazati kako ga se može koristiti za tiskanje tekstila vizualnih komunikacija s wow efektom.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content