Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki Core tehnologije za vrhunski ispis na svim razinama

Kao jedan od predvodnika kada je riječ o razvoju tehnologija u grafičkoj industriji, tvrtka Mimaki, značajkama ugrađenim u sklopu svojih glavnih tehnologija (Core Technologies), uključujući Mimakijev Advanced Pass System i Waveform Control tehnologiju, vrhunsku kvalitetu slike i ispisa postavlja kao korisnički standard. Mimakijeve Core tehnologije dizajnirane su na način da operaterima, zahvaljujući nizu inovativnih značajki pomognu u dva važna područja –  osiguranju stabilne i kontinuirane proizvodnje i pružanju ispisa visokokvalitetne slike.

„Dugogodišnje iskustvo u razvoju inovativnih rješenja za ispis omogućilo je da vrhunska tehnologija bude dostupna na svim razinama tako da već i naši entry level strojevi imaju značajke poput Mimaki Advanced Pass System (MAPS) i Waveform Control tehologije (WCT)“, kaže Bert Benckhuysen, stariji product menadžer u Mimaki Europe.

MAPS i WCT samo su dvije od Core Tehnologija koje zajedno s varijabilnim ispisom kapljice boje (Variable Dot Printing) određuju način na koji se boja nanosi na podlogu i pruža maksimalnu kontrolu nad postavljanjem, oblikom i veličinom kapljice radi postizanja glatkog, visoko gustog otiska. Upotreba visoko preciznih piezo-električnih ispisnih glava jamči korisnicima dosljedan i pouzdan krajnji rezultat, a dodavanjem značajki, Core tehnologija doprinosi maksimalnoj iskoristivosti. Uz besprijekoran radni tijek, od kreiranja dizajna preko RIP-a pa sve do ispisa i rezanja, Mimaki rješenja ugrađena u Core tehnologiju djeluju u pozadini i pomažu korisniku u postizanju rezultata najviše kvalitete.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content