Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki definira 3D budućnost u boji

Mimaki, renomirani svjetski proizvođač ink jet pisača za široki format, predstavio je i službenu kampanju za svoj inovativni 3DUJ-553 3D pisač.

Mimaki 3DUJ-553 3D dostupan je od siječnja ove godine, a ono zbog čega je jedinstven su boje. Naime, pisač ima mogućnost proizvodnje više od 10 milijuna boja u slojevima debljine od 20 mikrona. Potporni vodotopljivi materijal može se lako isprati što dodatno štedi vrijeme i smanjuje mogućnost oštećenja predmeta pri uklanjanju potpornog materijala. Nadalje, dostupnost prozirne boje (clear ink) daje mogućnost ispisa prozirnih objekata.

“Jako smo sretni što smo i formalno ovaj probojni proizvod donijeli na tržište u Europi”, rekao je g. Ronald van den Broek, generalni direktor prodaje u tvrtki Mimaki Europe. Prema njegovim riječima, skok od UV 2D ink jet pisača do 3D ispisa bio je logičan korak za Mimaki koji je posvetio značajne resurse za istraživanje i razvoj svoje 3D tehnologije. Kako kaže, Mimaki 3DUJ-553 je njihov prvi „napad“ na 3D tržište koji koristi jedinstvenu tehniku temeljenu na UV ink jet tehnologiji. Model je prvi put predstavljen na drupi 2016. i od tada imaju odlične povratne informacije s tržišta.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content