Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki donosi mini tvornicu promotivnih proizvoda na PSI 2018

Fleksibilnost, dostupnost i profitabilnost ključni su atributi koje će Mimaki pokazati korištenjem visokokvalitetnih tehnologija digitalnog tiska.

Tvrtka Mimaki, vodeći proizvođač ink jet pisača širokog formata i reznih sustava, objavila je da će ovu “malu tvornicu” izložiti na PSI sajmu 2018. godine, vodećem europskom sajmu za industriju promotivnih proizvoda. Događaj je zakazan za datume od 9. do 11. siječnja 2018. godine, na sajmu Messe Düsseldorf.

Mimaki će se nalaziti u dvorani 12, na štandu B17. Na displayu će biti prikazano jedno od najširih rješenja za digitalni tisak promotivnih artikala u industriji, kao i primjeri 3D tiskanih promotivnih artikala, tako da ovaj inovativni štand mora biti vidljiv na sajmu. Štand će biti konfiguriran tako da predstavlja mini tvornicu promotivnih artikala, koji pokazuje posjetiteljima kako je lako i pristupačno stvoriti vlastitu promotivnu trgovinu korištenjem svestranih Mimaki rješenja.

Njihov štand od 104m2 osmišljen je da realno simulira tvrtku ili tvorničko okruženje koje proizvodi širok spektar promotivnih artikala 24 sata dnevno, kazao je g. Ronald van den Broek, generalni menadžer prodaje u Mimaki Europe. Bez obzira na to radi li se o tisku u jednom komadu ili tisku od 360 stupnjeva na cilindrične predmete kao što su boce pomoću opcije Mimaki Kebab, ispisu na telefonske maske ili tisku s fleksibilnom bojom na materijalima koji se rastežu ili savijaju, posjetitelji će pronaći rješenja koja su im potrebna kako bi osigurali konkurentsku prednost.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content