Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki DTF 2. generacije produktivan, jednostavan i za stabilnu proizvodnju

Tvrtka Graphic Center, koja je dio Symbol Grupe, prošle je godine svoj portfelj obogatila s brendom Mimaki. Naime, postala je zastupnik za njihove tekstilne printere za područje Hrvatske.
Ovogodišnji sajam Print21 u Zagrebu iskoristili su kao platformu te prvi put i službeno široj grafičkoj zajednici predstavili ovu suradnju. Mimakijev portfelj DTF i sublimacijskih rješenja odlično se uklopio u poslovanje cijele Symbol Grupe koja u segmentu tekstila već ima brendove kao što su Brother i M&R.

Na sajmu Print21 u Zagrebu premijerno su predstavili dugoočekivani Mimaki DTF printer 2. generacije, TxF300-75 DTF. Printer je to s dvije print glave i ozbiljnom produkcijskom snagom.
Kako nam je rekao gosp. Damir Bistrović, menadžer u tvrtki Graphic Center, niz je unaprjeđenja na novom Mimaki DTF-u. Novi model razlikuje se po produkcijskoj snazi. Uz dodatno ugrađenu ispisnu glavu, produkcija je povećana tri puta i osigurava korisnicima ozbiljnu stabilnu proizvodnju DTF preslikača.

Tehnologija automatskog čišćenja mlaznica i cijelog sustava boje, ravnomjerno zagrijavanje tijekom procesa proizvodnje s tri grijače pozicije, varijabilna veličina kapljice boje, prepoznavanje začepljenja mlaznice i automatsko čišćenje začepljenja, vrlo jednostavan korisnički softver samo su neki od Mimakijevih aduta koji su implementirani u novi DTF printer.
Uz DTF predstavili su i entry level Mimaki sublimacijski printer. Ukratko o Mimaki predstavljenim tekstilcima donosimo u Print Reportu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content