Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki JFX500

Mimaki, vodeći svjetski proizvođač printera velikog formata postavlja novi standard sa novim UV plošnim printerom JFX500-2131. Fascinantna brzina, fleksibilnost i izdržljivost glavne su karakteristike ovog printera širokog formata. Sa brzinom od 60m2 na sat je dva i pol puta brži od prethodne JFX serije iz Mimakija. IMS sistem omogućuje nevjerojatnu jasnoću ispisa.

 

Glavne karakteristike novog JFX500-2131 pisača:

Novi dizajn piezo glava pisača. Pisač je opremljen sa 6 novo razvijenih pisaćih glava, od kojih svaka ima 1.280 mlaznica, što ukupno čini 7.680 mlaznica za printanje. Mogućnost izbora između više vrsta MIMAKI UV tinte. Za potrebe ovog pisača, MIMAKI je razvio novu LUS- 150 tintu namijenjenu za potrebe brzog printanja. LUS-150 tinta je i visoke fleksibilnosti (do 150%). Osim ove tinte može se koristiti i tvrda LH-100 tinta.

Unaprijeđena LED tehnologija fiksiranja tinte omogućuje veću kvalitetu tiska, uštedu energije, upotrebu tanjih i toplinski osjetljivijih materijala za tiskanje, a time i niže troškove tiskanja. Uz pomoć posebno razvijenog IMS sustava (Inteligent Microstepping System) i ispucavanja tinte u kapljicama od svega 4 piko-litara ovaj jedinstveni pisač može tiskati tekst od svega 2pt uz visoku oštrinu otiska. Unaprijeđena Mimaki Circulation Technology omogućuje ekonomičniju upotrebu bijele boje i značajnije uštede za korisnika. Isto tako upotreba bijele boje uz pomoć ove tehnologije čini tiskanje znatno kvalitetnijim. Korisni su i za okoliš budući da se stvara znatno manje otpadnih boja.

www.timep.hr

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content