Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki – “Join the colourful experience”

Mimaki Deutschland će na sajmu viscom 2020 predstaviti široki portfelj proizvoda i tehnologija za sign segment, 3D tisak i tekstilne aplikacije

Mimaki Deutschland GmbH, podružnica Mimakija Europe, posjetitelje će ugostiti tijekom sajma viscom 2020 (Düsseldorf, Njemačka, od 7. do 9. 1. 2020.) na putovanju kroz sveobuhvatan portfelj ekonomičnih i isplativih ink jet rješenja. U okviru teme “Join the colourful experience”, vodeći proizvođač ink jet pisača i sustava za rezanje pokazat će na koji način proizvođači u sign segmentu, tekstilnom i digitalnom tisku mogu koristiti Mimaki tehnologiju za proizvodnju širokog asortimana atraktivnih aplikacija za ispis te za ulazak u nove, profitabilne niše. Ova raznolika rješenja i aplikacije također će privući posjetitelje sa sajmova PSI i PromoTex Expo koji se održavaju na sajmu Messe Düsseldorf, istovremeno kad i viscom 2020.

Središnji dio Mimakijevog štanda (dvorana 13, štand F41) bit će pisači JV300-160 Plus i CG-160FXll Plus iz nedavno predstavljene Mimaki serije Plus, nove generacije industrijskih rješenja za tisak i rezanje velikog formata. Modeli JV300-160 Plus i CG-160FXII Plus mogu se pohvaliti znatnim povećanjem produktivnosti od prethodnih modela, osim što pružaju vrhunsku kvalitetu ispisa pri većim brzinama ispisa.

Eko solventni sublimacijski pisač nove generacije, model JV300-160 Plus postavlja novo mjerilo profesionalnim tiskarama širokog formata, proizvođaima sportske odjeće i fashion programa ali i print shopovima. Nudi nenadmašnu svestranost više vrsta boja kao i širu paletu (uključujući narančastu i svijetlo crnu), a pruža ispise kvalitete fotografije izvanrednim brzinama (do 105,9m2 na sat u načinu super-drafta). Na viscomu 2020 Mimaki će demonstrirati tisak uživo s narančastom bojom na pisaču JV300-160 Plus.

Mimaki će također pokazati prednosti svojih najnovijih rješenja za 3D ispis. Posjetitelji će moći osjetiti neusporedivu razinu fotorealizma postignutu uz pomoć 3DUJ-553 3D pisača koji ispisuje u preko 10 milijuna boja. Na sajmu u Düsseldorfu Mimaki će proizvoditi male, svakodnevne predmete, kako bi potaknuli posjetitelje na razne ideje i mogućnosti aplikacija koje omogućuje njihov 3D pisač.

Predstavnici brenda Mimaki vas pozivaju da ih posjetite na njihovom štandu F41 u dvorani 13 i uvjerite se u neograničene mogućnosti njihovih pisača.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content