Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki kao izlagač ali i pokrovitelj FESPA-e

 

Generalni menadžer Mimakijeve podružnice u Turskoj, gospodin Arjen Evertsen bio je pozvan kako bi uz ostale uvažene goste svečano otvorio Fespa-u Eurasia u Istanbulu.

Ovaj sajam koji se od 6.-9.12. održavao u Istanbulu vodeći je regionalni event posvećen širokom formatu digitalnog tiska, sitotisku, signage segmentu, tisku na tekstil i dekorativnom segmentu. Mimaki je još jednom bio ponosni sponzor na Fespa-i a posjetiteljima su se na sajmu predstavili na 2 štanda. U hali 9 na štandu C20 bilo je predstavljeno sve o inovativnim rješenjima za tekstil, dok su na štandu C25 u hali 10 predstavljene ostale inovacije Mimakijeve tehnologije i proizvoda.

Mimaki_grafika_FESPA_Eurasia_Print_Magazin

Na tekstilnom štandu posjetitelji su mogli vidjeti novodizajnirani Mimaki TR 300-1850C/S, uređaj za pripremu i završnu obradu tkanina kao i novi TS55-1800, sublimacijski pisač. S jedinstvenim karakteristikama kao što je Mini Jumbo roll i sustav za boju od 10kg, Mimakijevi stručnjaci su posjetiteljima demonstrirali tisak na bakrene folije kao i njihove jedinstvene mogućnosti ispisa u pet slojeva korištenjem različitih UCJV pisača, uz UV-Led tehnologiju. Ono što je posjetiteljima također bilo zanimljivo, bio je novi Silver Metallic otisak na Mimaki UJF7151plus pisaču.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content