Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki kao izlagač ali i pokrovitelj FESPA-e

 

Generalni menadžer Mimakijeve podružnice u Turskoj, gospodin Arjen Evertsen bio je pozvan kako bi uz ostale uvažene goste svečano otvorio Fespa-u Eurasia u Istanbulu.

Ovaj sajam koji se od 6.-9.12. održavao u Istanbulu vodeći je regionalni event posvećen širokom formatu digitalnog tiska, sitotisku, signage segmentu, tisku na tekstil i dekorativnom segmentu. Mimaki je još jednom bio ponosni sponzor na Fespa-i a posjetiteljima su se na sajmu predstavili na 2 štanda. U hali 9 na štandu C20 bilo je predstavljeno sve o inovativnim rješenjima za tekstil, dok su na štandu C25 u hali 10 predstavljene ostale inovacije Mimakijeve tehnologije i proizvoda.

Mimaki_grafika_FESPA_Eurasia_Print_Magazin

Na tekstilnom štandu posjetitelji su mogli vidjeti novodizajnirani Mimaki TR 300-1850C/S, uređaj za pripremu i završnu obradu tkanina kao i novi TS55-1800, sublimacijski pisač. S jedinstvenim karakteristikama kao što je Mini Jumbo roll i sustav za boju od 10kg, Mimakijevi stručnjaci su posjetiteljima demonstrirali tisak na bakrene folije kao i njihove jedinstvene mogućnosti ispisa u pet slojeva korištenjem različitih UCJV pisača, uz UV-Led tehnologiju. Ono što je posjetiteljima također bilo zanimljivo, bio je novi Silver Metallic otisak na Mimaki UJF7151plus pisaču.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti