Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki na dvije lokacije na FESPA-i 2017

Mimaki najavljuje rekordnu FESPA-u 2017 sa svojom površinom izlagačkog prostora. Najnovije Mimaki tehnologije će biti predstavljene na dva štanda ukupne površine 534m2. Prvi štand će biti smješten u Digital Hall (Stand A1-A25), gdje će se pokazati širok spektar rješenja i prikaza grafike na tržištu industrijskog ispisa, zajedno s demonstracijom tehnologije njihovog jedinstvenog 3D ispisa.

Drugi štand će biti smješten u tekstilnoj hali (Stand B6-C50), gdje će pokazati svoju dugogodišnju predanost tekstilnoj industriji.

„Jako se radujemo FESPI 2017”, kaže g. Ronald van den Broek, direktor prodaje u Mimaki Europe. „Ne samo da je to dobra prilika za jačanje inovativnih rješenja u tekstilnoj industriji, već je i prilika za prikaz našeg cijelog portfelja proizvoda za industrijski ispis. To uključuje tehničku demonstraciju našeg novog 3D pisača, a zbog široke palete proizvoda smo odlučili da svakom segmentu pružimo fokus koji zaslužuje”.
U hali s tekstilom Mimaki Europe će predstaviti svoj najnoviji asortiman tekstilnih pisača, uključujući i nedavno predstavljen Tx300P-1800 te Tigar-1800B, pisač velike brzine za direktni tisak na tekstil.
U dvorani za digitalni tisak, Mimaki će prvi puta u Europi predstaviti JFX200-2531, flatbed pisač s većom radnom površinom.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content