Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki na Fespa-i predstavlja nove mogućnosti Tx300P-1800 MkII pisača

Mimaki Europe je najavio da će njihov potpuno novi hibridni digitalni tekstilni pisač Tx300P-1800 MkII, biti predstavljen na sajmu FESPA 2020 (Madrid, Španjolska, 24. i 27. 3., na štandu 7-C20). Jedinstveno dizajniran sa svestranom prilagodljivošću, novi pisač omogućuje direktni tisak na tekstil kao i transferni tisak. Mogućnost izmjene radnih ploča i tri različite kombinacije boja, pružaju nenadmašnu fleksibilnost i otvaranje novih vrata pružateljima usluga ispisa.

„Oduševljeni smo što ćemo ove godine na Fespa-i prestaviti pisač Tx300P-1800 MkII kako bismo kupcima pokazali u kojoj mjeri to može promijeniti njihovo poslovanje“, komentira Danna Drion, Senior Marketing Manager za Mimaki EMEA. “Uvođenjem ovog novog hibridnog pisača ne samo da pružamo pristupačno, pojednostavljeno jednosistemsko rješenje za ispis na papiru i tekstilu, već pružamo klijentima svestranost da nastave s istraživanjem različitih medija i aplikacija proporcionalno njihovom rastu u budućnosti. Očekujemo vrlo svijetlu budućnost digitalnog tiska u tekstilnoj industriji i ne sumnjamo da će naš novi pisač, u tranziciji industrije digitalnog tiska na tekstil imati važnu ulogu.”

Novi hibridni digitalni tekstilni pisač bit će dio impresivne izložbene linije Mimakija s više od 15 proizvoda na FESPA-i ove godine, uključujući potpuno novi SWJ-320EA pisač velikog formata, JFX200-2513 EX veliki flatbed UV ink jet pisač i dva modela nedavno predstavljene serije Plus samo u sektoru velikog formata. Posjetitelji također mogu istražiti Mimakijevu tehnologiju 3D ispisa pomoću uzoraka u boji nastalih na 3D-pisaču, 3DUJ-553, koji može replicirati više od 10 milijuna boja. Usredotočen na pružanje nadahnuća i poticanje posjetitelja na „experience print”, Mimaki će također predstaviti primjere iz stvarnog života svojih kupaca, partnera i suradnika kao i priče o njihovom uspjehu, uz mnoštvo kreativnih aplikacija za posjetitelje koji će zaviriti u štand.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content