Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki na francuskim sajmovima

Na Mimakijevim štandovima na sajmovima Luxe Pack i Print in Progress posjetitelji su mogli pronaći mnoge inovativne ideje!

Pokazujući neograničene mogućnosti digitalnog ispisa u ambalaži, vizualnoj komunikaciji i maloprodaji na dva važna događaja, Mimaki će ove jeseni predstaviti inovativna rješenja za ambalažu, vizualnu komunikaciju i maloprodaju omogućenu digitalnim tiskom, na dva važna događaja u Francuskoj. Na sajmu Luxe Pack, koji se održavao od 1. do 3.10. u Monaku, posjetitelji Mimakijevog štanda mogli su vidjeti kako je lako i učinkovito staviti luksuznu ambalažu u novu dimenziju s UV i 3D ink jet ispisom. Na sajmu Print in Progress koji se održava od 10.-11.10. u Parizu, posjetitelji će na Mimakijevom štandu naučiti kako je lako proizvesti personalizirane promotivne predmete kao i proizvode vezane uz sign segment, interijer i još mnogo toga.

“Iako digitalni tisak zasigurno nije nova grana, njegove aplikacije nastavljaju rasti u brojnim industrijskim segmentima”, rekao je g. Ronald van den Broek, generalni direktor prodaje EMEA tvrtke Mimaki. “Na svakom od ovih sajmova, mi ćemo naglasiti neke od inovativnijih i jedinstvenih načina kako bi ambalaža, sign segment i vizualne komunikacije bili još uvjerljiviji. Vjerujemo da će vlasnici brendova otići s našeg štanda s mnogim idejama koje će im pomoći da bolje prodaju svoje proizvode, a tiskari i distributeri saznat će o novim proizvodima i uslugama koje mogu ponuditi svojim klijentima. ”

 

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content