Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki na sajmu Sign Istanbul 2018

Od 20. do 23. 9. održavao se sajam Sign Istanbul 2018. Generalni menadžer Mimakijeve podružnice u Turskoj, g. Arjen Evertse prisustvovao je službenom otvaranju sajma. Mimaki je imao značajnu prisutnost na ovome sajmu.

Naime, po prvi puta u regiji EMEA, predstavljen je novi TS55-1800 sublimacijski pisač koji je namijenjen tvrtkama koje ulaze na tržište digitalnog tiska tekstila, ali i tvrtkama koje su aktivne u tom segmentu i povećavaju svoje kapacitete i ponudu.
To uključuje brzi ispis u jednom prolazu, u visokoj rezoluciji, uz visoku gustoću boje, bez nadzora ispisa s novim Mini Jumbo Roll i Mimakijevim Nozzle Check and Recovery sistemom za kontinuirani rad.

S predstavljanjem novog TS55-1800 pisača, Mimaki pruža visoko kvalitetni digitalni tisak puno širem tržištu. Sada, tekstilni stručnjaci mogu bez napora olakšati svoj rad s pristupačnim sublimacijskim pisačem koji odgovara visokokvalitetnim zahtjevima i brzim promjenama potrebnim za dinamičnu industriju tekstila i odjeće.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content