PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki na sajmu Sign Istanbul 2018

Od 20. do 23. 9. održavao se sajam Sign Istanbul 2018. Generalni menadžer Mimakijeve podružnice u Turskoj, g. Arjen Evertse prisustvovao je službenom otvaranju sajma. Mimaki je imao značajnu prisutnost na ovome sajmu.

Naime, po prvi puta u regiji EMEA, predstavljen je novi TS55-1800 sublimacijski pisač koji je namijenjen tvrtkama koje ulaze na tržište digitalnog tiska tekstila, ali i tvrtkama koje su aktivne u tom segmentu i povećavaju svoje kapacitete i ponudu.
To uključuje brzi ispis u jednom prolazu, u visokoj rezoluciji, uz visoku gustoću boje, bez nadzora ispisa s novim Mini Jumbo Roll i Mimakijevim Nozzle Check and Recovery sistemom za kontinuirani rad.

S predstavljanjem novog TS55-1800 pisača, Mimaki pruža visoko kvalitetni digitalni tisak puno širem tržištu. Sada, tekstilni stručnjaci mogu bez napora olakšati svoj rad s pristupačnim sublimacijskim pisačem koji odgovara visokokvalitetnim zahtjevima i brzim promjenama potrebnim za dinamičnu industriju tekstila i odjeće.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content