Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki nastupa na španjolskom sajmu ITMA

Tvrtka Mimaki, jedan od vodećih proizvođača ink jet pisača i sustava za rezanje, objavila je da će na sajmu ITMA 2019 (20. – 26. 6. 2019., Barcelona) predstaviti svoj široki portfelj proizvoda. Taj nastup uključuje predstavljanje novog hibridnog, digitalnog, tekstilnog pisača koji ima mogućnost direct-to-textile i direct-to-transfer ispisa.

Ono što je najvažnije, ove karakteristike omogućuju proizvođačima tekstila i odjeće postizanje neusporedive fleksibilnosti i poboljšanih mogućnosti primjene za povećanje poslovnog rasta. Da bi se olakšale ove prednosti, novi Mimaki pisač također omogućuje istovremeno punjenje više kompleta boje, što povećava svestranost raspona tkanina i maksimalnu raznolikost proizvoda. Kao budućnost tiskanja tekstila i daljnjih proizvodnih prednosti, Mimaki će također pružiti uvid u svoj novi TA Job Controller softver, posebno dizajniran za tekstilna proizvodna okruženja.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content