Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki povećava kreativnost u maloprodaji uz novi Simple POP softver

Novi softver za trgovce omogućuje jednostavno dizajniranje kroz predloške i unutarnju proizvodnju širokog raspona reklamnih materijala, čime se poboljšava učinkovitost u prodaji.

Mimaki Europe, vodeći proizvođač ink jet pisača i sustava za rezanje objavio je izdanje potpuno novog softvera za dizajn,  Simple POP, koji će pomoći trgovcima da proizvode unutar tvrtke, kao i da prošire raspon Point-Of-Purchase (POP) displejeva prema potrebi, jednostavnim korištenjem predložaka.

Postoji široka paleta reklamnih materijala koje maloprodajna industrija koristi, od znakova za prozore, plakata i POP oglasa, do pečata i naljepnica, koji su također strogo povezani sa sezonskim događajima, vremenski ograničenom prodajom, vremenskim trendovima i dnevnim pogodbama. To znači da je fleksibilnost u proizvodnji internih reklamnih materijala ključna za povećanje učinkovitosti prodaje. Softver Simple POP izravno rješava te zahtjeve, omogućujući jednostavne procese temeljene na korištenju unaprijed postavljenih predložaka. Raspon dostupnih predložaka uključuje razne POP oglase osmišljene tako da privlače pažnju i pravilno prenose ključne informacije (kao što su swing POP monitori, kartice s cijenom, plakati, banneri …), ukrasi u trgovinama za svako godišnje doba i događaj (npr. kao zidne naljepnice, natpisi na prozorima, magnetni listovi, tapiserije…), kao i sitni predmeti (naljepnice, pečati…).

Za daljnje prednosti u smislu fleksibilnosti i kvalitete, predlošci dolaze s unaprijed instaliranim podacima o rezanju koji omogućuju automatski ispis i rezanje pomoću Simple POP softvera kombiniranog s Mimaki serijom UCJV150 i UCJV300 ink jet pisača s funkcijama rezanja. Osim toga, serija UCJV300, opremljena bijelom bojom, savršeno odgovara potrebama privlačnih i visoko dekorativnih predmeta jer omogućuje reprodukciju prirodnih boja na transparentnim i na obojenim medijima.

Ključne tehnološke karakteristike Simple POP softvera:

  • Prethodno postavljeni predlošci prilagođeni specifičnim aplikacijama omogućuju jednostavno oblikovanje
  • Prethodno instalirani podaci za ispis i rezanje za POP i dekoracije u trgovini
  • Automatsko rezanje poboljšava radnu učinkovitost
  • Bijela boja na seriji UCJV300 omogućuje ispis na transparentnim, obojenim i metalik medijima

Simple POP nudi širok raspon predložaka prilagođenih različitim aplikacijama. Nakon što je predložak odabran, korisnici mogu jednostavno uređivati tekst, kao i uređivati, dodavati, mijenjati veličinu slika i grafičkih simbola. Jednostavan proces oblikovanja je intuitivan, čak i za one koji nemaju iskustva u korištenju softvera za dizajn. Nadalje, dodatni predlošci će biti dostupni na Mimaki web stranici kao besplatna preuzimanja.

Bijela boja s visokom pokrivnom moći dostupna na seriji UCJV300 još je jedna karakteristika dodane vrijednosti. Korištenje bijele boje kao osnove za ispis u boji na prozirnim, obojenim i metalik medijima povećava mogućnosti boje te postiže lijepe i privlačne ispise.

“Potpuno novi Simple POP softver omogućuje trgovcima da sami izrađuju oglasne materijale, izbjegavajući probleme s outsourcingom. Dizajniran je da pojednostavi proizvodnju privlačnih i tematskih ukrasa u trgovini te da omogući automatsko ispisivanje i rezanje u kombinaciji s pisačima UCJV150 i UCJV300 ”, kaže viša menadžerica marketinga za EMEA, Danna Drion. “Prednosti za trgovce uključuju skraćeno vrijeme proizvodnje, povećanu fleksibilnost u dizajnu i poboljšanu radnu učinkovitost.”

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content