Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki predstavio novi UV ink jet plošni pisač

Prvi plošni ink jet pisač na svijetu nudi 2.5D mogućnosti teksture uz značajnu produktivnost zahvaljujući povećanju brzine od 280%.

Mimaki Europe, jedan od vodećih proizvođača ink jet pisača i sustava za rezanje, predstavio je na Fespa-i (München, Njemačka – 14. -17. 5. 2019.) novi JFX200-2513 EX, veliki UV ink jet plošni pisač. Predstavljajući novi način ispisa i dodatnu glavu za ispis, JFX200-2513 EX se može pohvaliti značajnim povećanjem produktivnosti od prethodnih JFX modela – radi 280% brže u novom modu kada se ispisuje u četiri boje plus bijela i 100% brže za sve ostale načine ispisa. Ovaj entry-level pisač također koristi Mimaki 2.5D Texture Maker, za stvaranje teksture kako bi omogućio glatki ispis jednim dodirom gumba. Po prvi put tiskarima je omogućeno da svojim klijentima nude digitalni ispis velikog formata s primamljivim dimenzionalnim, teksturiranim efektima bez dugotrajne pripreme datoteka.

Otvarajući nove i vrijedne mogućnosti primjene za kupce, nova Mimaki tehnologija dizajnirana je za vrhunsku jednostavnost korištenja. Uklanjanjem prethodnog dugotrajnog procesa stvaranja višestrukih Photoshop datoteka sa složenim stepenastim slojevima za glatko izražavanje, Mimakijev originalni RIP softver “RasterLink6Plus” dovršava proces u nekoliko sekundi. To postiže dodavanjem slike u sivim tonovima originalno obojenoj datoteki u RIP-u.

Ova je karakteristika izvorno razvijena za Mimakijevu 3D tehnologiju ispisa i jedinstvena je za Mimaki u signage segmentu i grafičkoj industriji. Vodeći aplikacije za ispis velikih formata u drugu dimenziju, korisnici Mimaki pisača sada mogu ponuditi iznimne tiskane teksture kao što su simulacija drva, ulja na platnu, kao i visoko podignute natpise za tradicionalniju primjenu signalizacije.

Danna Drion, viši marketinški menadžer EMEA, Mimaki Europe, komentira: “Na tržištu gdje je konkurencija žestoka i marže su stisnute, sretni smo predstavili novi Mimaki JFX200-2513 EX. U smislu pružanja novih profitabilnih usluga, naš novi proizvod predstavlja važnu poslovnu razliku za kupce. Ako to nije dovoljno, povećanje produktivnosti koje JFX200-2513 EX predstavlja, čini ga vrlo uvjerljivim prijedlogom. Bez obzira na veličinu vašeg poslovanja, važno je da kada uđete na novo tržište, to činite pomoću tehnologije i partnera kojima možete vjerovati. Nudeći japansku kvalitetu proizvoda i kulturu izgrađenu na području izvrsnosti usluga korisnicima, to je kod Mimakija zajamčeno. “

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content