PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki predstavio tri UV printera najnovije generacije

Mimaki predstavio tri UV pisača najnovije generacije

Biti vodeći svjetski proizvođač inkjet pisača širokog formata i rezača veliki je uspjeh, ali i obveza. Mimaki je stoga već godinama navikao korisnike da pored nadmoćne kvalitete, produktivnosti i fleksibilnosti sa svakim svojim novim proizvodom iznova pomiče granicu, poboljšavajući ono što je već bilo izvrsno. Tri najnovija modela UV pisača – UJF-3042MKII, UJF-6042MKII i JFX200-2531 – koje je Mimaki predstavio na Viscomu u Parizu, još jednom to potvrđuju, u što ćete se uskoro moći uvjeriti kod Timepa, Mimakijeva distributera.

UJF-3042MKII i UJF-6042MKII zamjenjuju modele UJF-3042HG i UJF-6042, 20% su brži od prethodnika i imaju mogućnost ispisa na predmete debljine do 153 mm. Koriste različite vrste boja, zbog čega imaju vrlo širok spektar primjene – od laboratorija do poslova maloprodaje i tiskarske industrije.

UV-LED plošni pisač JFX200-2531 nastavlja uspjeh modela JFX200-2513 iz nižeg cjenovnog razreda, ali sada s dvostruko većom ispisnom površinom i jedinstvenom funkcijom toggle print koja povećava propusnost time što operateru omogućuje da na jednu ploču postavlja materijal u isto vrijeme, dok na drugoj ispisuje. Riječ je o izvrsnom rješenju za ambiciozne grafičke tvrtke koje izrađuju znakove i reklame.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content