Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki predstavio tri UV printera najnovije generacije

Mimaki predstavio tri UV pisača najnovije generacije

Biti vodeći svjetski proizvođač inkjet pisača širokog formata i rezača veliki je uspjeh, ali i obveza. Mimaki je stoga već godinama navikao korisnike da pored nadmoćne kvalitete, produktivnosti i fleksibilnosti sa svakim svojim novim proizvodom iznova pomiče granicu, poboljšavajući ono što je već bilo izvrsno. Tri najnovija modela UV pisača – UJF-3042MKII, UJF-6042MKII i JFX200-2531 – koje je Mimaki predstavio na Viscomu u Parizu, još jednom to potvrđuju, u što ćete se uskoro moći uvjeriti kod Timepa, Mimakijeva distributera.

UJF-3042MKII i UJF-6042MKII zamjenjuju modele UJF-3042HG i UJF-6042, 20% su brži od prethodnika i imaju mogućnost ispisa na predmete debljine do 153 mm. Koriste različite vrste boja, zbog čega imaju vrlo širok spektar primjene – od laboratorija do poslova maloprodaje i tiskarske industrije.

UV-LED plošni pisač JFX200-2531 nastavlja uspjeh modela JFX200-2513 iz nižeg cjenovnog razreda, ali sada s dvostruko većom ispisnom površinom i jedinstvenom funkcijom toggle print koja povećava propusnost time što operateru omogućuje da na jednu ploču postavlja materijal u isto vrijeme, dok na drugoj ispisuje. Riječ je o izvrsnom rješenju za ambiciozne grafičke tvrtke koje izrađuju znakove i reklame.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content