Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki predstavlja nove, manje print-and-cut modele

Mimaki je proširio svoj UCJV raspon LED-UV strojeva za tisak i rezanje te dodao tri nova, manja modela, koji će, nadaju se, dodatno proširiti tržišni doseg tehnologije.

Postojećem modelu UCJV300-160, širine 1,6 m, predstavljenog lani u rujnu, pridružit će se UCJV300-75, UCJV300-107 i UCJV300-130, sa širinama ispisa do 0,8m, 1,09m i 1,36m.

Svi pisači iz nove seriji imaju niske početne troškove i odmah suhu boju što omogućuje ispis na široki raspon materijala, uključujući PET film, tkaninu i medije osjetljive na toplinu.

Integrirana mogućnost rezanja korisnicima omogućuje stvaranje različitih aplikacija kao što su etikete, naljepnice, podne grafike, POP displeji, oznake za vozila, ambalaža i prototipovi, i to sve u jednom stroju.

Sva tri nova modela imat će Greenguard Gold certificirane boje LUS-170, uključujući neprozirnu bijelu boju, novu ID Cut funkciju za automatsko rezanje niza uzastopnih poslova pomoću barkoda i četveroslojni ispis za dan/noć, što, kako ističu u Mimakiju, omogućuje dizajnerima da rade slojevite grafike za aplikacije s pozadinskim svjetlom.

Službeno predstavljanje novih modela bit će ovaj mjesec na Fespi u Berlinu (15. do 19. 5.), dok se komercijalna dostupnost novih modela očekuje u jesen ove godine.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content