Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki predstavlja novi CF22-1225 plošni rezača

Jedan od najproduktivnijih proizvođača grafičkih tehnologija je Mimaki. Svakih nekoliko mjeseci nas iznenade sa novim proizvodima namijenjenim grafičkim profesionalcima. Nedavno predstavljena nova linija pisača serije UJCV150 donosi značajne benefite u odnosu na klasične ekosolventne pisače.

Mimaki stolni pisač - rezač

Najnoviji uređaj iz Mimakija stiže kao idealna nadopuna flatbed pisačima kojih ima sa različitim dimenzijama stolova. Predstavljeni stolni (flatbed) rezač CF22-1225 ima radnu površinu stola 122x244cm i idealno se uklapa u radnu površinu Mimaki JFX200-2513 UV LED flatbed pisača a može se koristiti za izrezivanje ispisanih elemenata POS sustava ili personalizirane ambalaže. Softverski je prilagođen ArtiosCAD Designer softveru, kojeg koristi i Mimaki JFX200 serija pisača a korištenjem zajedničke softverske platforme se stvara sinhronizirani sustav za ispis i izrezivanje.

Mimaki najavljuje da će novi CF22-1225 biti dostupan za kupnju prije kraja godine.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content