Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki predstavlja novi razvoj na području Interneta stvari (IoT)

Mimaki, renomirani svjetski proizvođač ink jet pisača širokog formata i sustava za rezanje, započeo je novi smjer razvoja na području Internet stvari (IoT) svojim rješenjem Digital Printing Connection, koje ima za cilj pomoći korisnicima inkorporirati Mimaki pisače u proizvodne linije, bez ljudskog nadzora za poslove na zahtjev putem komunikacije s robotima, transportne trake, inspekcijskih uređaja, senzora i druge periferijske opreme.

Prva dva rješenja koja će biti predstavljena u sklopu ovog novog razvoja su MDL naredbe i Mimaki Job Controller.

MDL naredbe se koriste za upravljanje Mimaki pisačima iz korisničkih proizvodnih sustava i preko perifernih uređaja. Upravljaju radom pisača, uključujući početak proizvodnje ispisa i podešavanje položaja i visine podloge za ispis. Također pružaju informacije o preostalim količinama boje i pogreškama na pisaču.

Mimaki Job Controller je softver koji komunicira s pisačem vezano uz prijenos optimalnih podataka za ispis i uvjeta ispisa. Također, automatski pokreće proizvodnju, spaja pisač i robot u proizvodnu liniju i prikuplja ispisane materijale.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content