Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki rješenja za digitalni tisak na Viscomu

Mimakijeva ponuda uključuje tisak na zahtjev i personalizirani, direktni tisak na predmete od 360 stupnjeva, tehnologiju za označavanje pozadinskih osvjetljenja kao i mogućnost ispisa različitih dizajna na obje strane podloge.

Mimaki Europe pod zajedničkim nazivom “Join the Experience” izlaže svoj portfelj vodećih UV plošnih, solventnih i sublimacijskih pisača na sajmovima PSI i Viscom 2019 (8.-10. 1. 2019. – Düsseldorf, Njemačka). Posjetitelji će moći  vidjeti brojna rješenja za ispis dizajnirana kako bi omogućila profitabilne aplikacije na svim grafičkim aplikacijama, promotivnim proizvodima, industrijskim i tekstilnim tržištima, koje odgovaraju širokom rasponu poduzeća, uz fleksibilnost da podrže njihove potrebe danas i sutra.

Kao jednu od dvije specifičnosti na Mimaki štanovima, posjetitelji Viscoma 2019 će vidjeti performanse bijele boje za vrlo popularan Mimaki UCJV300 pisač. Ova karakteristika omogućuje poboljšane aplikacije s pozadinskim osvjetljenjem za  grafike. Posjetitelji Mimaki štanda na PSI-u također će vidjeti direktni ispis od 360 stupnjeva iz Mimaki UJF serije, koji omogućuje visoku kvalitetu i personalizirani ispis na boce, cilindre i širok raspon promotivnih predmeta.

Gospođa Danna Drion, voditeljica marketinga, Mimaki Europe komentira: “U Mimakiju su naši timovi širom svijeta predani usluzi kupcima i pružanju proizvoda koje tržište i klijenti žele. Kako bismo to postigli, ne samo da ćemo potrošiti oko 7% našeg godišnjeg prihoda na istraživanje i razvoj, već imamo i tim od preko 120 ljudi posvećenih razvoju proizvoda.  Kao takvi, sudjelujemo na PSI-u i Viscomu 2019 s prepunim štandovima, demonstrirajući neka od najbržih, najkvalitetnijih i najnaprednijih rješenja za ispis na tržištu. Dakle, bez obzira jeste li u sign segmentu, prodajete li promotivne proizvode, početnik ste u tisku tekstila, iskusan trgovac ili pak proizvođač na malo, imamo proizvode koji odgovaraju svim vašim zahtjevima. ”

PSI (štand 10C11)

Na PSI-u, Mimaki će pokazati tri digitalna pisača za direktni ispis dizajniranih posebno za tržište međunarodnih promotivnih proizvoda. Također će predstaviti niz kreativnih promotivnih proizvoda u različitim materijalima, uključujući staklo, plastiku i kožu – dodatno demonstrirajući kako napredni digitalni tisak omogućuje dodavanje vrijednosti i mogućnost personalizacije i profitabilnosti:

Mimaki UJF-3042MkII – Vodeći pisač na tržištu koji je jednostavan za korištenje a ispisuje direktno na predmete do 420mm širine. Pisač će biti predstavljen s opcijom “Kebab”, plus bijela boja a posjetitelji PSI-a će moći vidjeti direktni ispis od 360 stupnjeva na staklene i plastične boce.

Mimaki UJF-6042 MkII – Udvostručuje širinu ispisa i prikaza s opcijom “Ionizer” a uz transparentne, bijele i temeljne boje, ovo rješenje ispisuje na proizvode debljine 153 mm. Na sajmu će pokazati nevjerojatnu kvalitetu ispisa i mogućnosti otiska boja na crnim mat notepadovima.

Mimaki UJF-7151plus – Uz maksimalnu veličinu ispisa od 710 mm x 510 mm, ovaj vrhunski pisač visoke kvalitete i visokih performansi idealan je za širok raspon promotivnih proizvoda, osobnih iskaznica i personaliziranih poklona.

Koristeći Mimaki poznatu visoku kvalitetu izrade uz iznimnu pouzdanost, veliku brzinu i punoću boja, predstavnici Mimakija će pokazati posjetiteljima kako uz Mimaki tehnologiju mogu raditi ispis i profitirati.

Viscom 2019 (štand 14E55)

Na Viscomu 2019, Mimaki će prikazati uzorke ispisa koji oduzimaju dah, te pokazati demonstracije uživo na svojih devet solventnih, UV i sublimacijskih pisača za aplikacije na tri različita tržišta – sign segmentu, industrijskom tržištu i tekstilnom tržištu.

Mimaki UCJV300-160 i UCJV300-75 (UV integrirani pisač / rezač) – nagrađivano rješenje za sign segment i grafičku industriju ima mogućnost bijele boje koja omogućuje troslojni ispis za stvaranje transformativne grafike za aplikacije s pozadinskim osvjetljenjem. Savršen za primjene pomoću transparentne folije, pisač omogućuje i troslojno ispisivanje za istovremeno stvaranje različitih izvedbi na obje strane podloge. Ove Mimakijeve karakteristike pružaju nove mogućnosti za dodavanje vrijednosti i profita.

Mimaki TS55-1800 – Idealan pisač za tkanine u interijerima, sportsku i modnu odjeću, zastave i tapiserije, nudi neprekidan rad, a namijenjen je korisnicima koji zahtijevaju visoku produktivnost i visoku kvalitetu ispisa. Serija TS55-1800 ima plotter rolu za male naklade ili mini jumbo rolu za velike naklade, pa se fleksibilnost prilagođava promjenjivim poslovnim potrebama.

“Izlaganje na PSI-u i Viscomu 2019 je sjajan način za početak nove godine “, zaključuje Drion.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content