Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki proslavio 40. rođendan

Uz svoju 40.obljetnicu, Mimaki je bio domaćin Sweet 40.- partnerskog događaja 18.05. u Lindt – tvornici čokolade. Smatrali su da je tvornica čokolade idealno mjesto za
pokazati kako kontinuirano istraživanje i razvoj imaju slatki okus uspjeha. Mimaki i Lindt – dva vodeća proizvođača uzbudljivih proizvoda“.

U poduzeću Mimaki vide važne trendove u rastu digitalne proizvodnje. Njihov štand je bio velik, uzbudljiv i sjajan kao i uvijek. Nudio je posjetiteljima alate i ideje koje će im pomoći u razvoju vlastite kreativnosti.
Mimaki rješenja usmjerena na tekstil: Mimaki TS500-1800, idealan je za tisak na majice, tkanine i sportsku odjeću, Mimaki TX500-1800, orijentiran je ispisu na poliesterske materijale te Mimaki JV300-130/160, pisač pogodan za sve, od odjeće do reklamnih materijala. Također, na štandu je predstavljen Mimaki UV fl atbed JFX200- 2513 LED, pisač koji ispisuje na širokom rasponu podloga od akrila do metala, drva i kamena; Mimaki CJV150 i Mimaki CJV300 integrirani pisači / rezači za širok raspon primjena od znakova na transparentima, naljepnica i grafi ke na platnu te UJF-3042 / UJF6042 LED UV fl atbed pisači koji nude neograničene mogućnosti proizvodnje.
Isto tako, predstavljen je i najnoviji član Mimaki obitelji, CFL- 605RT, kompaktni plošni rezač koji nudi niz mogućnosti i omogućuje isporuku proizvoda visoke kvalitete.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content