Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mimaki rješenja za poboljšanje poslovanja

Mimaki poziva posjetitelje sajma RemaDays da dođu na njihov štand kako bi vidjeli njihovu ponudu rješenja za poboljšanje poslovanja, a posjetitelje očekuje i posebne pogodnosti.

Mimaki Europe, jedan od vodećih proizvođač ink jet pisača i sustava za rezanje, na sajmu RemaDays u Varšavi (13. – 15.  2. 2019.) predstaviti tri partnera. Dugogodišnji partneri tvrtke Mimaki, Reprograf (štand N7, dvorana F), Sico Polska (štand O7, dvorana F) i Teba (štand N3, dvorana F) pokazat će kako pružatelji usluga tiska mogu koristiti visokokvalitetnu tehnologiju ispisa te postići veću  produktivnost, veće prihode i potičući nove mogućnosti primjene.

Zvijezda štanda tvrtke Reprograf bit će UJF-7151plus DTG UV flatbed pisač. Pisač visoke kvalitete i odličnih performansi idealan je za širok raspon promotivnih proizvoda, osobnih iskaznica i personaliziranih poklona. Reprograf će također imati UCJV300-160 – UV roll-to-roll pisač koji će biti u pogonu cijelo vrijeme trajanja sajma.

Uz niz Mimakijevih rješenja za digitalni tisak, tvrtka Sico Polska će se usredotočiti na prednosti JFX200-2513 UV LED flatbed pisača. Pružajući izvanredne rezultate kod proširenja potencijala za tvrtke u sign segmentu kao i za grafičare, ovaj pisač nudi neograničene kreativne mogućnosti kroz raznolik izbor boja – uključujući bijelu i lak, kao i širok raspon podloga. Tvrtka Sico Polska također će na svom štandu imati i nagrađivani pisač UCJV300-160 i pisač UJF-6042MKII.

Idealan za unutarnje tkanine, sportsku i modnu odjeću, zastave i tapiserije, Mimakijev najnoviji sublimacijski pisač – TS55-1800 – bit će središnji dio štanda tvrtke Teba. Ovaj pisač je namijenjen korisnicima koji zahtijevaju visoku produktivnost i visoku kvalitetu ispisa. Teba će također imati i pisač UJF-6042MKII kao i UCJV300-160 pisač.

“Sajam RemaDays nudi fantastičnu priliku našim partnerima da demonstriraju nove mogućnosti primjene i mogućnosti za povećanje dobiti uz Mimakijevu raznoliku paletu rješenja”, komentira gosp. Ronald van den Broek, generalni direktor prodaje, EMEA, Mimaki, “Bez obzira isporučuje li vaša tvrtka reklamne proizvode, promotivne proizvode ili tekstil, imamo stroj koji odgovara vašim zahtjevima.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content